Boenden under resan

Bekväma boenden på resan till Bad Gastein

Under nedresan bor vi på lyxiga Radisson Blu Hotel i Malmö (ingår i anslutningspriset). Du kan välja mellan ett flertal anslutningsorter i Sverige.

Vi bor bekvämt en natt i Berlin (Hotel Berlin Brandenburg) och en natt i Prag (Aqua Palace Hotel), där vi verkligen har det trevligt och äter gott. På hemresan övernattar vi i universitetsstaden Göttingen (Hotel Freizeit In), i hjärtat av Tyskland. Samtliga hotell på resan är fyrstjärniga. Våra erfarna guider följer givetvis med under hela resan. 

Radisson Blu Hotel Malmö ★★★★

För dig som reser med vår anslutningsbuss till Malmö bor på förstklassiga Radisson Blu Hotel eller Park Inn (se nedan).

Läge: Centralt beläget hotell. 
Rum: Samtliga rum är mycket rymliga och alla rum är minst 42 kvm med dusch/WC, TV, fön, safe, Wi-Fi.

 

Hotel Berlin Brandenburg ★★★★

I Berlin bor vi på trevliga Hotel Berlin Brandenburg som är ett välkomnande hotell med restaurang och bar. Här serveras en god frukostbuffé. Finns även en wellnessavdelning (utan extra kostnad).

Läge: Lugnt beläget i södra Berlin.
Rum: Rymliga rum med dusch/WC, satellit-TV, fön, safe, Wi-Fi och luftkonditionering i vissa rum.

 

Aqua Palace Hotel Prag ★★★★

I Prag bor vi på nya fina Aqua Palace som är ett modernt hotell med lobbybar. Här serveras en härlig frukostbuffé. Hotellet har även ett stort äventyrsbad mot avgift.

Läge: Trevligt läge i södra Prag.
Rum: Moderna, bekväma rum med dusch/WC, satellit-TV, safe och luftkonditionering. 

 

Hotel Freizeit In Göttingen ★★★★

På hemvägen bor vi på prisbelönta Freizeit in i Göttingen. Trevligt hotell med alla faciliteter och en mycket fin wellnessavdelning som ingår i priset. Restaurang och bar finns också på hotellet. Här serveras en god frukostbuffé. 

Läge: Lugnt läge, strax utanför centrum.
Rum: Alla rum med dusch/WC, satellit-TV, minibar och Wi-Fi. Flera av rummen har nyligen blivit renoverade.

 

Hotell i Bad Gastein

Hotel Salzburger Hof ****+

Hotel Salzburger Hof har Bad Gasteins bästa läge då det ligger mitt i centrum. Hotellet, som har 360 bäddar, har smakfullt inredda rum och sviter som passar perfekt för alla par och familjer.

Villa Orania ****+

Villa Orania har ortens bästa läge med 200 m till liften. Här finns nya lägenheter för 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer samt lyxiga President's Lodge för 6-10 personer.

Hotel Post ****

Designhotellet Post är beläget mitt i byn med 500 m till liften. Med en romantisk atmosfär är Hotel Post det självklara valet för par.

Hotel Gisela ***

Hotel Gisela är ett av våra populäraste hotell i Bad Gastein. Hotellet är trevligt sporthotell med bara 400 m till Stubnerkogelliften. Här finns bekväma rum för 2-4 personer.

Hotel Eden Rock ***+

Hotel Eden Rock är vårt nyrenoverade hotell mitt i byn. Det vackra hotellet från 1906 har ett utmärkt läge och erbjuder ca 100 bäddar. Alla rum har bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och minikylskåp. Vissa har balkong.

Ski Lodge Reineke ***+

Skilodgen har en sportig och ombonad atmosfär och vår personal ser till att ni får den bästa upplevelsen. Alla rum är utrustade med sköna DUX-sängar, så du kan sova extra gott efter en tuff vandringsdag.

Läs mer om bussresan: