Blogg för Sommarresor

På denna sida hittar du samtliga inlägg som relaterar till STS Alpresors sommarresor till Alperna. Läs om våra bästa tips, gästbloggares resor m.m. Kombinera information och inspiration genom att börja läsa något av våra inlägg idag!

5 Guidetips i Val Gardena

Här kan ni läsa om en av våra erfarna guiders absolut bästa tips för den fantastiska orten Val Gardena i Italien. 

Läs mer

Min vandringsresa till Cervinia

Cervinia är ett helt unikt resmål på sommaren. Här möts de charmiga och pittoreska Italien som jag känner det med Alpernas fasansfullt mäktiga natur. Det är kort och gott ett äventyr. Men inte bara ett äventyr i den klassiska bemärkelsen med natur framför. Utan ett äventyr för livsnjutare och gourmander, vinälskare och yogaiter. Här trivs alla, oavsett nivå och tidigare erfarenhet av det goda livet.

Läs mer

3 måsten under din sommarresa i Cervinia

Cervinia, vart ska vi börja? Beläget i norra Italien, närmare bestämt i Aostadalen finner du denna ”klackarna i taket” by – både under sommar och vinterhalvåret. Sommaren i pittoreska Cervinia är något alldeles speciellt och en ort för renodlade livsnjutare. Med sin unika natur, fantastiska mat, storslagna vandringar och dess närhet till italienska kulturstäder erbjuder denna italienska pärla allt och lite till.

Läs mer