Ta tåget till Alperna

Ta tåget raka vägen till Alperna i sommar!

Förra sommarens succé är tillbaka - res med smidiga direkttåg från Malmö hela vägen ner till Österrike. Vi samarbetar med välkända Snälltåget som använder sig av helt förnyelsebar el och som är ett bekvämt och miljövänligt sätt att resa på.

Tåget avgår från Malmö Centralstation på lördag eftermiddag (anslutningståg finns från Stockholm) och tar dig därefter bekvämt under natten till St Johann im Pongau och sedan med transferbuss (ca 40 min) vidare till Bad Gastein, där du anländer utvilad på söndag förmiddag. På tågresan ingår sängplats i delad kupé, större sällskap om 4-6 personer tilldelas en egen kupé. Sällskap om 2-3 personer kan boka en egen kupé i mån av plats mot extra kostnad. Sängarna är 180 cm långa och minst 60 cm breda och naturligtvis finns här kudde, täcke och sänglinne som ingår. Ombord finns toaletter och gratis Wi-Fi.

På Snälltåget finns den trevliga restaurangvagnen ”Krogen” där du på morgonen serveras en god frukost som ingår i priset. Här finns det även möjlighet att boka bord för middag. Restaurangvagnen är mycket populär så tips är att boka bord i god tid före avresa! På tåget finns servering med snacks, dryck och smörgåsar, och självklart är det tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Med ankomst i Bad Gasteins centrum söndag morgon och avgång för hemresa söndagen därefter får du maximalt med tid i sommarparadiset Bad Gastein för att njuta av de mysiga hotellen, god mat och vacker natur.