Mat & nöje i Bad Gastein

Mat & nöje i Bad Gastein

I Bad Gastein bjuds det på ett rikt restaurang- och nöjesliv. Här finns många restauranger med kök från alla världens hörn.

Fortsätt till:
» Restauranger
» Barer och klubbar

Restauranger

Panoramautsikt!

Gipfelrestaurant Stubner

Upplev Alpernas nya topprestaurang på 2230 möh och njut av Gasteinerdalens godaste Kaiserschmarrn och bästa utsikt på den stora solterrassen. Restaurangen når du genom att vandra eller ta Stubnerkogel-liften upp till toppen.

Mat i toppklass!

Ritz Restaurant 

Hotel Salzburger Hof hittar du Ritz Restaurant, en välkänd restaurang med härlig atmosfär och mat i toppklass. Här serveras goda femrätters middagar av absolut högsta klass och hotellets vinkällare erbjuder många spännande viner, inte minst lokala storheter. 

 
Barnvänligt!

Restaurant Jagdstube

Restaurant Jagdstube är en mysig och traditionell restaurang med varm atmosfär som serverar både lunch och middag. Beläget direkt intill Hotel Salzburger Hofs lekrum gör Jagdstube perfekt för barnfamiljer.

 

Restaurant Angelo's

Angelo's är en mysig och populär italiensk restaurang som serverar mat av hög klass. På menyn hittar du allt från stenugnsbakade pizzor till hemmagjord pasta och sallader. Här finns även ett stort utbud av fantastiska viner från hela världen.

 

Orania Stüberl

Med en meny som bygger på det klassiska österrikiska köket är Orania Stüberl helt klart värt ett besök. Här finns även internationella rätter, men råvarorna är lokala och både Gösser och Trumer Bier finns på fat. Den mysiga terrassen är öppen året runt.

 
Fondue!

Restaurant Hofkeller

I Hotel Salzburger Hofs rustika och charmiga källarvalv serverar restaurant Hofkeller traditionell fondue, raclette och Steinplatte. Maträtterna är perfekta att äta i lite större sällskap där man kan dela på de olika rätterna. Vi lovar att du inte kommer lämna hungrig.

 

Barer & klubbar

Silver Bullet Bar

Silver Bullet Bar är stället för måndagens rykande Pub Quiz. Vässa geniknölarna och tävla mot dina medresenärer eller kanske motresenärer, lycka till!

 

Gatz Tapas & Steaks

Gatz är stället för din afterwalk. Här kan du njuta av kall öl, god tapas och trevlig underhållning både inomhus- och utomhus på byns bästa uterservering och solterass. 

 

Ritz Bar

Ritz Bar på Hotel Salzburger Hof är Bad Gasteins vackraste hotellbar, kanske också Alpernas, med skön pianomusik och underhållning framåt kvällen. Nyrenoverade Ritz Restaurang har ett av alpvärldens främsta och mest uppskattade kök i vacker miljö och avkopplande atmosfär.