Familjepaket i Bad Gastein

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

Gäller på alla sommar & vandringsresor v. 22-26 & 32-39. Boka senast 29/2!

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

Gäller på alla sommar- & vandringsresor v. 22-26 & 32-39 med koden SOMMAR-1000. Boka senast 29/2!

Ange kod:

SOMMAR-1000

Aktiv familjesemester i Bad Gastein

Ta med familjen på en aktiv semester till sommaraparadiset Bad Gastein! Vårt populära familjepaket bjuder på spännande och lärorika äventyr genom Gasteinerdalens storslagna natur. Under fem dagar ägnar vi oss åt naturnära aktiviteter som att vandra i bergen, beundra utsikten och spana efter djur och växter. Vi arrangerar även roliga kvällsaktiviteter för barnen; det blir biokväll, poolparty, skattjakt och massa annat kul!  

  • Passar familjer med barn upp till 12 år
  • Fem fullspäckade aktivitetsdagar
  • Tre roliga kvällsaktiviteter
  • Luncher/picknickar ingår

Vårt familjepaket passar den aktiva familjen med barn upp till 12 år. Ingen dag är den andra lik, och under veckan arrangerar våra duktiga guider fem fullmatade aktivitetsdagar i bergen. Vi vandrar efter barnens tempo, njuter av de vackra vyerna och lär oss om Gasteinerdalens djur- och växtliv. Under veckan arrangeras även tre roliga kvällsaktiviteter för barnen. Detta ger även föräldrarna en chans att hämta andan, slappna av och njuta till max av semestern. Det blir biokväll, poolparty och massa annat kul!  

En dag i veckan är det föräldrafri dag. Då tar våra reseledare med sig barnen för en heldag på gården Astenalm i grannbyn Böckstein. Här får barnen leka och hälsa på kaniner, marsvin, grisar och alla andra djur som bor på gården. Vi äter även en god lunch och den klassiska efterrätten Krapfen, som är en österrikisk munk.

Familjepaketet går att boka vecka 27-30.

I familjepaketet ingår:

5 aktivitetsdagar, 3 kvällsaktiviteter, 5 luncher/picknickar, reseledarservice, linbaneturer och transporter.

Pris barn (2-12 år)Pris vuxen
1 195 kr 1 495 kr

Hotell i Bad Gastein

Sortera efter