Familjeresor till Bad Gastein

Äventyr för hela familjen

Bad Gastein är den ultimata orten för hela familjens sommarsemester i Alperna. Efter en kort transfer från flygplatsen når du paradiset Bad Gastein, och en helt ny värld öppnar sig. Höga berg, grönskande dalgångar och oändligt med aktiviteter för stora och små från morgon till kväll.

Bad Gastein är det perfekta resmålet för familjer; kort transfer från flygplatsen (ca 1 timme), familjevänliga hotell, mängder av aktiviteter och god mat. Ingen dag är den andra lik, och våra guider är duktiga på att hitta på aktiviteter som passar barn i alla åldrar.

Under utvalda veckor erbjuder vi ett fullspäckat familjepaket för familjer med yngre barn (mellan 2-12 år). För familjer med äldre barn arrangerar vi massvis av spännande aktiviteter och utflykter med allt från sportsklättning till forsränning och e-cykelturer.

Familjehotell i Bad Gastein

Vi erbjuder ett stort utbud av egna hotell i Bad Gastein som lämpar sig perfekt för familjer. Med rymliga rum, goda middagar och ett centralt läge får ni en bekväm hotellupplevelse under hela veckan.

Hotel Salzburger Hof är vårt mest populära familjehotell med familjerum för upp till 6 personer. Hotellet har fina faciliteter med spel- och lekrum, inomhuspool, spa-avdelningar, klättervägg, lekplats, minigolf och boulebana precis utanför dörren.

Barnpassning - Utöver alla aktiviteter så finns det även möjlighet till att boka barnpassning på Hotel Salzburger Hof. Kontakta din reseledare i Bad Gastein för mer information.

Barn reser från endast 5 995 kr!

Flyg t/r inkl bagage, boende & frukost.

Barnpris 2-12 årBarnpris 13-17 år
5 995 kr 7 995 kr

Boka vårt populära familjepaket!

I priset ingår 5 aktivitetsdagar, 5 luncher/picknickar, reseledarservice, linbaneturer och transporter. Läs mer och boka här »

Familjeaktiviteter i Bad Gastein

För barn upp till 12 år

Familjepaket

Vårt populära familjepaket bjuder på spännande och lärorika äventyr genom Gasteinerdalens storslagna natur. Under fem dagar ägnar vi oss åt naturnära aktiviteter som att vandra i bergen, beundra utsikten och spana efter djur och växter. 

Klättring

Tillsammans med utbildade klättringsledare erbjuder vi dig möjligheten att lära dig klättra mitt i centrala Bad Gastein. Under två timmar får du under prova på att ta dig upp för en klättervägg och ner igen.

Forsränning

Följ med på en äventyrsdag för hela familjen! Utrustade med en våtdräkt och skor, hjälm, flytväst och paddel beger vi oss tillsammans ut på en två timmar lång tur i den strida floden Salzach.

Felsentherme

I Bad Gastein finner du spa-anläggningen och äventyrsbadet Felsentherme. Här finns tusentals kvadratmeter med flera sorters vettenruchkanor, forsar, uppvärmda pooler - både inom- och utomhus.

 

Flying Waters

Spänn fast dig och åk längs med en 300 m lång linbana som går rakt över centrala Bad Gastein. Härifrån ser du allt från stadens historiska stadskärna, vattenfallet och de spektakulära bergstopparna. Ett spännande äventyr för barn och vuxna i alla åldrar.