Familjeresor till Bad Gastein

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Alla middagar ingår – värde upp till 3 000 kr

När du bokar din sommarresa före den 30 april ingår alla resans middagar!

Boka före:

30/4

Äventyr för hela familjen

Bad Gastein är den ultimata orten för hela familjens sommarsemester i Alperna. Efter en kort transfer från flygplatsen når du paradiset Bad Gastein, och en helt ny värld öppnar sig. Höga berg, grönskande dalgångar och oändligt med aktiviteter för stora och små från morgon till kväll.

Bad Gastein är det perfekta resmålet för familjer; kort transfer från flygplatsen (ca 1 timme och 20 min), familjevänliga hotell, mängder av aktiviteter och god mat. Ingen dag är den andra lik, och våra guider är duktiga på att hitta på aktiviteter som passar barn i alla åldrar. Under utvalda veckor erbjuder vi ett fullspäckat familjepaket för familjer med yngre barn (mellan 2-12 år). För familjer med äldre barn arrangerar vi massvis av spännande aktiviteter och utflykter med allt från sportsklättning till forsränning och målning på canvas. Mitt i Bad Gastein finns även badanläggningen Felsentherme med uppvärmda pooler och vattenrutschkanor!

Familjehotell i Bad Gastein

Vi erbjuder ett stort utbud av egna hotell i Bad Gastein som lämpar sig perfekt för familjer. Med rymliga rum, goda middagar och ett centralt läge får ni en bekväm hotellupplevelse under hela veckan.

Hotel Salzburger Hof är vårt mest populära familjehotell med familjerum för upp till 6 personer. Hotellet har fina faciliteter med spel- och lekrum, inomhuspool, spa-avdelningar, klättervägg, lekplats, minigolf och boulebana precis utanför dörren.

Barnpassning - Utöver alla aktiviteter så finns det även möjlighet till att boka barnpassning på Hotel Salzburger Hof. Kontakta din reseledare i Bad Gastein för mer information.

Barn reser från endast 3 995 kr!

Flyg t/r inkl bagage, boende & frukost.

2–6 år7–12 år13-17 år
3 995 kr 5 995 kr 5 995 kr

Boka vårt populära familjepaket!

I priset ingår 5 aktivitetsdagar, 3 kvällsaktiviteter, 5 luncher/picknickar, reseledarservice, linbaneturer och transporter. Läs mer och boka här »

Familjeaktiviteter i Bad Gastein

För barn upp till 12 år

Familjepaket

Vårt populära familjepaket bjuder på spännande och lärorika äventyr genom Gasteinerdalens storslagna natur. Under fem dagar ägnar vi oss åt naturnära aktiviteter som att vandra i bergen, beundra utsikten och spana efter djur och växter. Vi arrangerar även roliga kvällsaktiviteter för barnen; biokväll, poolparty, skattjakt och massa annat kul!  

Klättring

Tillsammans med utbildade klättringsledare får du möjlighet att lära dig klättra mitt i centrala Bad Gastein. Under två timmar får du prova på att ta dig upp och ner för en klättervägg. Vi använder säkrade klätterväggar och utrustning såsom linor, hjälm och skor ingår och finns på plats.

Forsränning

Utrustade med våtdräkt, hjälm, flytväst och paddel beger vi oss ut på en två timmar lång tur i den strida floden Salzach. Vi åker tillsammans med en certifierad båtförare. För att kunna åka med måste man vara simkunnig. Vi lämnar Bad Gastein efter frukost och efter båtturen äter vi en lättare lunch innan vi beger oss hemåt igen.

Canvas & Cola

Njut av en konstnärlig stund och varva ner efter vandringsdagen tillsammans med en canvasduk, målarfärg, pensel och ett glas cola (eller cava för de vuxna). Här får den konstnärliga själen fria tyglar med Alpernas magiska vyer som inspirationskälla. 

Felsentherme

Mitt i centrala Bad Gastein finner du spa-anläggningen och äventyrsbadet Felsentherme. Här finns tusentals kvadratmeter spa-område med flera sorters bastur, ångbad, relaxområden, vattenruchkanor och uppvärmda pooler; både inom- och utomhus.

Flying Waters

Spänn fast dig och åk längs med en 300 m lång linbana som går rakt över centrala Bad Gastein. Härifrån ser du allt från stadens historiska stadskärna, vattenfallet och de spektakulära bergstopparna. Ett spännande äventyr för barn och vuxna i alla åldrar.

Hotell i Bad Gastein

Sortera efter