Bila själv till Alperna

En flexibel och prisvärd resa

Att resa med egen bil ner till Alperna är ett mycket flexibelt och prisvärt resesätt. Du bestämmer själv tid för av- och hemresa, vilka stopp du ska göra på vägen samt hur många dagar du väljer att resa. Dessutom har du tillgång till bilen nere på ort för att kunna göra utflykter till närliggande sevärdheter på egen hand.

Snabbaste vägen ner

Bad Gastein ligger i nordöstra Alperna med mycket bra vägförbindelser till och från Sverige. Med tanke på dess läge är avståndet inte speciellt långt om du jämför med andra orter i Alperna. Från Malmö tar det ca 14 timmar och från Göteborg inte mer än 16 timmar. Den snabbaste vägen är att köra via Öresundsbron till Gedser för att därifrån ta färjan 2 timmar ner till Rostock innan Autobahn tar vid. Även färjan mellan Rødby – Puttgarden är smidig att ta. Från Rostock kommer du passera världsstäder som Berlin, Nürnberg, München och Salzburg - alla väl värda ett stopp. 

 

Smidig incheckning och gratis parkering

Väl nere i Bad Gastein checkar du smidigt in på några av våra egna hotell där du  tilldelas fri parkering. Du välkomnas av din guide för veckan som förser dig med all nödvändig information, så som tider för veckans arrangemang. Sedan är det bara att njuta av sommarparadiset Bad Gastein hela veckan.