Aktiviteter i Bad Gastein

Upplev mer på din weekendresa

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

Ange kod:

VINTER-1000

Ange kod:

VINTER-1000

Weekend-aktiviteter i Bad Gastein

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar hjälper en utbildad skidlärare deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik.

Afterski med livemusik

Silver Bullet Bar är Bad Gasteins hetaste afterskiställe med fyra stimmiga barer och livemusik varje kväll. Festen flödar över två plan och stämningen är alltid hög med glada människor och 14 meters takhöjd! På Silver Bullet Bar kan vi anordna exklusiva event för upp till 400 personer.

Bada i varma källor

Bad Gastein är en äkta spa-ort med varma häloskällor. Alldelles intill Hotel Salzburger Hof ligger den anrika badanläggningen Felsentherme. Här kan man bada i 36-gradiga utomhuspooler som är naturligt uppvärmda av underjordiska källor. Badanläggningen erbjuder dessutom ett stort utbud av olika bastur, thermalbad, massage och mycket mera.

Offpiståkning

Freeride i Bad Gastein anordnar spännande offpist-skidåkning på ställen som ingen annan hittar. Med en kunnig bergsguide får man chansen att upptäcka offpist-skidåkningen när den är som bäst. Detta går även utmärkt att boka till de som inte ha provat off-pist tidigare.

Rodel

Rodel är en enegrigivande aktivitet där man färdas i en kälke utförs. Oavsett om man är en tävlingmänniska eller ej, är rodel uppskattat av de flesta. Turen utgår från en av Europas äldsta berghyttor Bellevue Alm som ligger 1300 m ö h. Här kan man välja att äta eller bara ta ett rykande glas glühwein innan man tar en fartfylld rodeltur ner till byn. (aktiviteten  

Längdskidåkning

I Gasteinerdalen finns det flera olika längdåkningsspår för den som är sugen på att åka längdskidor. Totalt finns det 90 km spår, både i dalen och uppe i höjd med liftarna.