Weekendresor till Bad Gastein

 

En kortare skidsemester

Unna dig en långweekend till Bad Gastein. En perfekt resa för dig som vill njuta av en härlig skidsemester utan att vara borta en hel vecka. Bad Gastein är en av Alperna populäraste skidorter och tack vare närheten till Salzburg är orten idealisk för weekendresor då transfern endast tar 1 timme och 15 min.

Nedan har vi samlat allt du behöver veta om Bad Gastein. Från skidåkning och aktiviteter till hotell. Välkommen på en minisemester till svenskarnas favoritort nr 1.

Sätt guldkant på din weekendresa

För en lyxigare weekendupplevelse!

Hotel Salzburger Hof****+

Anrika Hotel Salzburger Hof har Bad Gasteins bästa läge med 300 m till liften. Hotellet, som har 360 bäddar, har smakfullt inredda rum och sviter som passar perfekt för alla par och familjer. 

  • Bad Gasteins bästa läge
  • Två lyxiga spa-avdelningar
  • Mat med mycket hög klass
Läs mer om hotellet
Lyxiga spa-avdelningar

Avkopplande spa och wellness 

På Salzburger Hofs två spa-avdelningar är avkoppling i fokus. Här kan du njuta av spektakulära pooler, ångbad, bastur och sköna behandlingar - allt med utsikt över Gasteinerdalens snötäckta toppar. Hotellet har även en välutrustad fintessavdelning för den som har energi över efter en lång dag i backen.  

En smakupplevelse

Femrätters middagar varje kväll

En viktig ingrediens i vårt weekendpaket på Hotel Salzburger Hof är mat och dryck. Med noga utvalda rätter komponerade på lokala råvaror serveras varje kväll en smakfull femrätters middag. För att göra matupplevelse komplett erbjuder vi en gedigen vinlista med viner från hela världen. 

Läs mer om Bad Gastein

210 km skidåkning

Njut av skidåkning i fem mäktiga system som bjuder på välpreparerade pister, sköna långa åk och moderna liftsystem.

Fartfylld afterski

Bad Gasteins afterski och nöjesliv hör till Alpernas bästa med restauranger, barer och nattklubbar som passar alla smaker. 

8 måsten i Bad Gastein

För att du inte ska missa höjdpunkterna i Bad Gastein har vi plockat ut några av våra favoriter och samlat dem i en komplett vinterguide.