1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

Ange kod:

TEMA-1000

Ange kod:

TEMA-1000

Veckoprogram Ski Improve Week v.4

Notera att dagsprogrammet är preliminärt och kan komma att ändras utifrån väder, vind och dagens förutsättningar.

Dag 1 - Lördag

Flyg från Sverige direkt till Salzburg och efter en smidig busstransfer anländer du till hotellet i Bad Gastein. Därefter väntar välkomstmöte och en närmare presentation av veckans upplägg.

 

Dag 2 - Söndag

Första dagen är det fri lek som står på schemat. Hitta balansen, bli vän med din skidutrustning och värm upp dina skidmuskler inför morgondagen. Liftkortet gäller för hela veckan i Bad Gasteins alla skidsystem.

 

Dag 3 - Måndag

Äntligen dags för veckans första skidåkning med instruktör. Vi börjar dagen kl 09.00 med att dela in oss i två mindre grupper om ca 8 personer efter nivå och tidigare erfarenhet för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er instruktör. Därefter kommer ni tillsammans med er instruktör träna och utveckla er carvingskidåkning fram till lunch, ca kl 12.00.  

 

Dag 4 - Tisdag

Idag laddar vi upp med en ordentlig frukost och gör oss redo för vår andra dag tillsammans med vår instruktör. Vi kommer träna på allt från långa carvingsvängar i något flakare pister till kortare svängar i brantare partier och allt däremellan för att utveckla just din carvingåkning över hela berget. Vi åker som vanligt med vår instruktör mellan 09.00-12.00.

 

Dag 5 - Onsdag

Idag är det fri skidlek på schemat. Ta er ut i backen, känn på pisternas fantastiska manchester och träna på de tips ni fått av er instruktör. Vid lunchtid dukas det sedan upp en härlig picknick i backen med utsikt över Gasteinerdalen. Den stora buffén består av allt från korv, skinka, ostar till österrikiska specialiteter och diverse drycker (ingår ej i resans pris). 

 

Dag 6 - Torsdag

Sista dagen med er instruktör och mjuka carvingsvängar i pisten. Allt eftersom utvecklingen går framåt kommer vi nu finslipa alla olika tekniker vi lärt oss under veckan. Ett hett tips är att njuta av varje sväng som om det vore den sista. Som vanligt åker vi mellan 09.00 fram till 12.00. 

 

Dag 7 - Fredag

Sista dagen med skidåkning i Bad Gastein. Veckan med er instruktör är slut så nu är det bara att njuta av era sista skidtimmar i systemet. Kom ihåg, skippa första åket på dagen, och skippa också sista åket... varje dag! 

 

Dag 8 - Lördag

Idag är det hemresedag. Efter en sista härlig frukostbuffé lämnar vi carvingparadiset Bad Gastein för denna gång.