Ski Improve Week

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

Ange kod:

TEMA-1000

Ange kod:

TEMA-1000

Utveckla din skidåkning med instruktör

Följ med på en fullmatad skidåkarvecka till carvingparadiset Bad Gastein i Österrike. Ski Improve Week är en resa för dig som vill utveckla och förbättra din pistskidåkning tillsammans med professionella skidinstruktörer från Freeride Gastein. 

  • Utveckla och förbättra din skidåkning
  • 3 dagar carvingträning med skidinstruktör
  • Två mindre grupper efter nivå
  • Fokus på gemenskap och skidåkning

Ski Improve Week arrangeras vecka 4 (22-29 januari 2022)

Under Ski Improve Week kommer ni i mindre grupper om max 8 personer träna carvingskidåkning tillsammans med utbildade skidinstruktörer. Bad Gastein erbjuder 210 välpreparerade pistkilometer med fallhöjder på upp till 1 500 meter och är därför en ultimat destination för att utveckla och förbättra din skidåkning.

Vad händer under resan?

Veckan bjuder på 3 halvdagars skidträning mellan 09.00-12.00 där ni tillsammans med er instruktör slipar på, förbättrar och utvecklar er skidåkning i pisten. Grupperna kommer delas in efter nivå och tidigare erfarenhet nere på plats i Bad Gastein för att du ska få ut så mycket som möjligt av skidinstruktören. Övriga dagar är det fri lek och ännu mer skidåkning som gäller, liftkortet gäller för hela veckan.  Se hela veckoprogrammet »

För vem passar resan?

Har du fastnat i din utveckling eller vill du kanske hitta tillbaka och få en nytändning till skidåkningen igen? Då är denna resan helt perfekt. För att delta på resan krävs att du utan svårigheter kan ta dig ner för samtliga nivåer på pist då vi kommer att få träna på såväl långsväng i lite flackare partier som kortsväng i röda och ev. svarta pister. Detta är alltså inte en vecka i traditionell skidskola. 

Boende

Vi bor bekvämt på något av våra moderna hotell i hjärtat av Bad Gastein med bara ett stenkast från liften. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut i pisten. Vissa hotell erbjuder pool- och spaanläggning och på kvällarna serveras goda middagar.

Allt detta ingår i Ski Improve Week:

  • Direktflyg t/r inkl. 20 kg bagage
  • Boende på något av våra egna hotell
  • Halvpension
  • Liftkort i 6 dagar
  • 3 halvdagar med professionella skidinstruktörer
  • Reseledarservice

Ski Improve Week arrangeras vecka 4 (22-29 januari 2022)