Dagsprogram 28 nov - 1 dec

Exklusiv gåva från Atomic!

De 10 första som bokar Längdweekend får en RS PACK 50L-ryggsäck från Atomic.

Exklusiv gåva från Atomic!

De 10 första som bokar Längdweekend får en RS PACK 50L-ryggsäck från Atomic, värde 1 500 kr.

Värde:

1 500 kr

Preliminärt dagsprogram – Längdweekend

Observera! Detta endast är ett exempel på hur resan kan se ut och programmet kan komma att ändras. Säkerheten går alltid först och vi kommer att anpassa resan efter de förutsättningar som gäller från dag till dag.

Dag 1 – torsdag

Vi anländer i Salzburg med smidigt direktflyg och åker sedan transferbuss till Bad Gastein, där vi checkar in på respektive hotell. På eftermiddagen väntar ett välkomstmöte och en närmare presentation av resans upplägg. Vi håller även en workshop kring utrustning, vallning och förberedelser. Efter workshopen äter vi en god middag.

 

Dag 2 – fredag

Vi startar dagen med en rejäl frukost på hotellet innan vi tar bussen till Sportgastein för vårt första längdpass. Vi värmer upp och delas sedan in i olika grupper efter nivå och tidigare erfarenhet. Vårt första träningspass fokuserar på balans, grundläggande teknik och trygghet på skidor.

Det kommer även finnas möjlighet att äta lunch på mysiga Valeriehaus (ej inkluderat i priset)

På eftermiddagen tränar vi teknik med fokus på diagonalåkning. Efter träningen tar vi bussen tillbaka till hotellen och ges möjlighet att upptäcka Bad Gastein eller bara koppla av på hotellet. Senare på kvällen avnjuter vi ett högklassigt julbord komponerat av prisbelönte kocken och krögaren Fredrik Eriksson.

 

Dag 3 – lördag

På morgonen njuter vi av hotellets frukostbuffé och sedan väntar ännu en fartfylld dag i längdspåret med fokus på stakning. Efter förmiddagens träning kommer det finnas möjlighet att äta lunch på Valeriehaus (ej inkluderat i priset).

Under eftermiddagens teknikpass summerar vi allt som vi har lärt oss under dagarna och avslutar med rolig och utmanande tävling. Vi tar oss därefter tillbaka till hotellet för afterski på Silver Bullet Bar innan det är dags för kvällens middag.

 

Dag 4 – söndag

Efter lärorika och roliga dagar i längdspåren lämnar vi Bad Gastein för denna gången med ny energi och massor av härliga minnen. 

 

Resan arrangeras i samarbete med: