Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Preliminärt dagsprogram – Längdweekend

Säkerheten går alltid först och vi kommer att anpassa resan efter de förutsättningar som gäller från dag till dag. Det är därför viktigt att veta att programmet som ni finner nedan inte alltid stämmer överens med hur vi i verkligheten väljer att genomföra resan.

Dag 1 – söndag

Vi anländer i Salzburg med smidigt direktflyg och åker sedan transferbuss till Bad Gastein, där vi checkar in på respektive hotell. På eftermiddagen väntar ett välkomstmöte och en närmare presentation av resans upplägg. Vi håller även en workshop kring utrustning, vallning och förberedelser. Efter workshopen äter vi en god middag.

 

Dag 2 – måndag

Vi startar dagen med en god frukost på hotellet innan vi tar bussen till Sportgastein för vårt första längdpass. Vi värmer upp och delas sedan in i olika grupper efter nivå och tidigare erfarenhet. Vårt första träningspass fokuserar på balans, grundläggande teknik och trygghet på skidor.

Det kommer även finnas möjlighet att äta lunch på mysiga den mysiga Valeriehaus (ej inkluderat i priset)

På eftermiddagen tränar vi teknik med fokus på diagonalåkning. Efter träningen tar vi bussen tillbaka till hotellen och ges möjlighet att upptäcka Bad Gastein eller bara koppla av på hotellet. Senare på kvällen avnjuter vi ett högklassigt julbord komponerat av prisbelönte kocken och krögaren Fredrik Eriksson.

 

Dag 3 – tisdag

På morgonen njuter vi av hotellets frukostbuffé och sedan väntar ännu en fartfylld dag i längdspåret med fokus på stakning. Efter förmiddagens träning kommer det finnas möjlighet att äta lunch på Valeriehaus (ej inkluderat i priset).

Under eftermiddagens teknikpass summerar vi allt som vi har lärt oss under dagarna och avslutar med rolig och utmanande tävling. Vi tar oss därefter tillbaka till hotellet för afterski på Silver Bullet Bar innan det är dags för kvällens middag.

 

Dag 4 – onsdag

Efter lärorika och roliga dagar i längspåren lämnar vi Bad Gastein med ny energi och massor av härliga minnen.