Längdweekend i Bad Gastein

Exklusiv gåva från Atomic!

De 10 första som bokar Längdweekend får en RS PACK 50L-ryggsäck från Atomic.

Exklusiv gåva från Atomic!

De 10 första som bokar Längdweekend får en RS PACK 50L-ryggsäck från Atomic, värde 1 500 kr.

Värde:

1 500 kr

Längdskidåkning och julbord i storslagen alpmiljö

Träna längdskidåkning i Bad Gasteins välpreparerade världscupspår! Tillsammans med Alewalds arrangerar vi en julbordsweekend med fokus på längdskidåkning i december. Resan passar dig som vill utveckla din skidteknik och samtidigt njuta av god mat och härlig gemenskap. 

  • Längdträning i vacker natur
  • Workshop om utrustning, vallning och förberedelser
  • Bekvämt boende i magisk miljö
  • Julbord komponerat av prisbelönte TV-kocken Fredrik Eriksson

 

Vad händer under resan?

Resan bjuder på två dagars längdträning i Sportgasteins välpreparerade världscupsspår. Längdspåren ligger ca 1600 m ö h mitt i nationalparken Hohe Tauern, som erbjuder en snösäker och helt unik naturupplevelse. För tredje året i rad arrangeras här Gastein Classics, en del av världscupstävlingen Ski Classics som är ett av världens största längdåknings-arrangemang. I samma spår kommer vi att träna på allt från grundläggande teknik och balans till diagonalåkning och stakning. 

För vem passar resan?

Resan passar alla typer av skidåkare från både erfarna åkare som vill finslipa sin teknik till dig som vill lära dig att åka längdskidor från grunden. Under träningarna delar vi in oss i olika grupper efter nivå och tidigare erfarenhet. 

Boende

Under resan bor vi bekvämt på anrika Hotel Salzburger Hof****+ eller mysiga Hotel Gisela*** mitt i centrala Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna DUX-sängar och njuter av en härlig frukostbuffé varje morgon, och på kvällarna serveras vi goda fem-/trerätters middagar. På fredagen njuter vi av det berömda julbordet som komponeras av prisbelönte kocken och krögaren Fredrik Eriksson. På julbordet hittar du 72 olika rätter med allt från klassiker som sill, Janssons frestelse och julskinka, men även lokala delikatesser och Fredriks egna julklassiker. 

Resan arrangeras den 28 nov - 1 dec 2024

Resan arrangeras i samarbete med: