Tjejveckan 

Skidresan bara för tjejer

Aktivitetsfylld skidvecka bara för tjejer!

Tillsammans med våra erfarna coacher bjuder vi på en fullspäckad skidvecka i Bad Gastein med fokus på alpin skidåkning, yoga, god mat och härlig gemenskap.

  • Skidcoachning
  • Slalomträning
  • Topptur
  • Afterski
  • Yoga
  • Längdskidåkning
  • Härlig gemenskap

Tjejveckan arrangeras v.14 (2 – 9 april)

Läs mer om veckans instruktörer »

Vad händer under resan?

Våra erfarna coacher kommer under veckan hjälpa dig att finslipa din skidteknik – både i pisten och utanför. Veckan bjuder på en rad olika aktiviteter – alltifrån piståkning till freeride-åkning, slalomträning, längdskidåkning, topptur och yoga/rörlighetsträning. På eftermiddagarna finns tid för egen åkning tillsammans med nya vänner. Skratt, god stämning och gemenskap brukar genomsyra dessa resor och självklart tar vi oss även tid för både SPA-besök och afterski!  

Under veckan finns möjlighet att testa skidor (längd och alpint) från Atomic. Testskidorna för längd passar bindningssystemen Rottefella, Prolink, Tunamic. Ta med egna längdpjäxor eller hyr på plats i Bad Gastein.

Se hela veckoprogrammet här >>

För vem passar resan?

Till tjejveckan välkomnar vi dig som vill ha kul på berget, träffa nya vänner och ta din skidåkning till en ny nivå.  Resan passar dig som redan är en van skidåkare och som vill utveckla din skidteknik på ett bredare plan. För att kunna delta bör du kunna behärska röda backar.

Boende

Vi bor bekvämt på klassiska Hotel Salzburger Hof, med Bad Gasteins bästa läge 300m från pisten. På hotellet finns två spa-avdelningar med pooler, bastur och fitnessavdelning. Här sover vi gott och njuter av den stora frukostbuffén och goda femrätters middagar.

Partner:  

    

Gästbetyg
4,8 / 5
96 omdömen
Gästrecensioner

”Fantastisk vecka! Tjejveckans program får 10 stjärnor! Freeride gastein var helt suveräna! Fantastiska guider!” Malin Andersson, Borås - apr 2019

”Fantastiska reseledare och engagemang på all girls week, Åsa i BG var en Superbra resurs och människa Superbra!!!” Åsa Fihlen, Sundbyberg - apr 2019

”Jag åkte på temaresan all girls winter week och ger denna absolut högsta betyg!” Cecilia Wik, Trollhättan - apr 2019

”Wohoo, girl power! En av dem bästa skidresorna jag någonsin gjort. Toppen guider och instruktörer för att inte tala om maten. Har nya vänner för livet! Tack :)” Klara Nordin, Göteborg - apr 2019