Girls Edition 

Skidresan bara för tjejer

En kombinerad skidåkarvecka med erfarna instruktörer

Tillsammans med alpinstjärnan Maria Pietilä Holmner och våra erfarna coacher bjuder vi på en fullspäckad aktivitetsvecka i Bad Gastein med fokus på alpin skidåkning, yoga, inspirerande föreläsningar, god mat och härlig gemenskap. 

  • Skidcoachning – i pisten och utanför
  • Slalomträning med Maria Pietilä Holmner
  • Topptur
  • Yoga för skidåkare
  • Längdskidåkning
  • Härlig gemenskap

Girls’ Edition arrangeras v.14 (28 mars – 4 april)

Vad händer under resan?

Våra erfarna coacher kommer under veckan hjälpa dig att finslipa din skidteknik – både i pisten och utanför. Veckan bjuder på en rad olika aktiviteter – alltifrån piståkning till freeride-åkning, slalomträning, längdskidåkning, yoga och spännande föredrag. Det kommer även finnas tid för egen åkning tillsammans med nya vänner. 

Under veckan finns möjlighet att testa skidor (längd och alpint) från Atomic och Salomon, samt längdkläder från Craft Sportswear. Testskidorna för längd passar bindningssystemen Rottefella, Prolink, Tunamic. Ta med egna längdpjäxor eller hyr på plats i Bad Gastein.

Se hela veckoprogrammet här >>

För vem passar resan?

Till Girls’ Edition välkomnar vi dig som vill ha kul på berget, träffa nya vänner och ta din skidåkning till en ny nivå. Resan passar dig som redan är en van skidåkare och som vill utveckla din skidteknik på ett bredare plan.

Boende

Vi bor bekvämt på klassiska Hotel Salzburger Hof, med Bad Gasteins bästa läge 300m från pisten. På hotellet finns två spa-avdelningar med pooler, bastur och fitnessavdelning. Här sover vi gott och njuter av den stora frukostbuffén och goda femrätters middagar.

Resan arrangeras tillsammans med GoFrendly 

Image result for gofrendly logo

Partners:  

    

Image result for vitamin well logo     

Gästbetyg
4,8 / 5
96 omdömen
Gästrecensioner

”Fantastisk vecka! Tjejveckans program får 10 stjärnor! Freeride gastein var helt suveräna! Fantastiska guider!” Malin Andersson, Borås - apr 2019

”Fantastiska reseledare och engagemang på all girls week, Åsa i BG var en Superbra resurs och människa Superbra!!!” Åsa Fihlen, Sundbyberg - apr 2019

”Jag åkte på temaresan all girls winter week och ger denna absolut högsta betyg!” Cecilia Wik, Trollhättan - apr 2019

”Wohoo, girl power! En av dem bästa skidresorna jag någonsin gjort. Toppen guider och instruktörer för att inte tala om maten. Har nya vänner för livet! Tack :)” Klara Nordin, Göteborg - apr 2019