1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

1 000 kr boka-tidigt-rabatt

1 000 kr rabatt/person på alla tema- & träningsresor under v. 2-6. Gäller t.o.m. 31/10.

Ange kod:

TEMA-1000

Ange kod:

TEMA-1000

Veckoprogram Freeride Week v.5

Notera att dagsprogrammet är preliminärt och kan komma att ändras utifrån väder, vind och dagens förutsättningar.

Dag 1 - Lördag

Flyg från Sverige och ankomst till hotellet i Bad Gastein efter en busstransfer från Salzburg. Därefter väntar välkomstmöte och en närmare presentation av veckans upplägg.

 

Dag 2 - Söndag

Första dagen är det fri lek som står på schemat. Hitta balansen, bli vän med din skidutrustning och värm upp dina skidmuskler i Bad Gasteins fantastiska skidsystem.

 

Dag 3 - Måndag

Äntligen dags! Vi börjar dagen med det viktigaste av allt, lavin- och säkerhetsgenomgång. Därefter kommer ni i respektive grupp följa med er guide på ett äventyr ni sent kommer glömma. Dagen startar 09.00 med orörd puderåkning fram till lunch ca 12.00 som ni ätet på utvlald bergshytta med er guide. 13.00 är det dags för ytterligare mjuka svängar fram till ca 15.00. Dagen avslutas med vätskepåfyllning samt afterski på Silver Bullet Bar nere i byn.

 

Dag 4 - Tisdag

Idag laddar vi upp med en ordentlig frukost och gör oss redo för vår andra heldag med mjuka- och orörda svängar. Vi möts som vanligt upp av vår guide 09.00 och kör så det ryker fram till lunch. Det är svårt att säga exakt var vi kommer åka för dagen. Allting beror på väder, vind och dagsfrom. Det som är Bad Gasteins fördel är att det finns så mycket att välja på. Är det till exempel goda förhållanden är den högalpina åkningn i Sportgastein ett alternativ. Skulle vädret däremot vara emot oss finns det fantastisk skogsåkning i Stubnerkogel och Dorfgastein att tillgå. Dagen avslutas som vanligt ca 15.00 med en iskall öl på klassiska Silver Bullet Bar.

 

Dag 5 - Onsdag

Idag är det fri lek på schemat. Ta er ut i backen och känn på pistörernas fantastiska manchester i någon av dalens 4 system. Vi rekomenderar alltid att man ska hålla sig innanför markeringarna utan guide. Vid lunchtid dukas det sedan upp en härlig picknick med utsikt över Gasteinerdalen. Den stora buffén består av allt från korv, skinka, ostar till österrikiska specialiteter och diverse drycker (ingår ej). 

 

Dag 6 - Torsdag

Sista dagen med er guide och total frihetskänsla utanför pisten. Ladda upp med en rejäl frukost så möter er guide upp er som vanligt 09.00. Nu har vi förhoppningsvis utvecklat vår offpiståkning ordentligt och börjar bli bästa vänner med våra breda skidor. Vårt tips är att njuta av varje sväng som om det vore den sista. Lunch 12.00 och därefter kör vi på fram till 15.00. Då kan vi garantera att benen är rejält möra och att ni suktar efter en välförtjänt afterski på vårt stammishak, Silver Bullet Bar. 

 

Dag 7 - Fredag

Sista dagen med skidåkning i Bad Gastein. Veckan med er guide är slut så nu är det bara att njuta av era sista skidtimmar i systemet. Kom ihåg, skippa första åket på dagen, och skippa också sista åket... varje dag! 

 

Dag 8 - Lördag

Idag är det hemresedag. Efter en sista härlig frukostbuffé lämnar vi freerideparadiset Bad Gastein för denna gång.