Forever Skiers

En resa för evigt unga skidåkare

Följ med på en fullmatad skidåkarvecka tillsammans med Forever Skiers till österrikiska Bad Gastein. Forever Skiers vänder sig till dig som lärde dig åka skidor till Bee Gees och har Stenmark som främsta idol. Veckan bjuder på härlig gemenskap, god mat och massvis av guidad skidåkning från Bad Gastein hela vägen till Flachau. 

  • Riktar sig till evigt unga skidåkare, 50+
  • Guidad skidåkning runt Ski Amadé
  • Fokus på gemenskap & nya bekantskaper

Forever Skiers arrangeras vecka 13

Tillsammans med Forever Skiers eminenta skid- och lek instruktörer Martin Karlberg och Björn Nyström arrangerar vi vinterns bästa vecka för alla evigt unga skidåkare som är 50+. Björn och Martin är två skidtokiga herrar som sedan ett par år tillbaka sadlat om och utbildat sig till skidinstruktörer just här i Bad Gastein.  Förutom att de känner till tekniken bakom skidåkningen har de också full koll på vart man hittar den bästa skidåkningen runt Gasteinerdalen.

Vad händer under resan?

Under resan kommer Björn och Martin visa upp sina guldkorn i Bad Gastein och några av Ski Amadés bästa skidorter; Saalbach, Schladming och Flachau. Allting vi gör under veckan gör vi tillsammans med fokus på härlig gemenskap, nya bekantskaper och att alltid ha otroligt trevligt. Förutom skidåkning kommer vi äta goda middagar, prova några av dalens bästa lunchyttor och försöka knäcka Europas svåraste musikquizz.

Se hela veckoprogrammet här >>

För vem passar resan?

Till Forever Skiers välkomnar vi dig som vill ha kul på berget, träffa nya vänner och prova några av Österrikes bästa skidorter. Du måste även vara en evigt ung skidåkare som är i dina bästa år och inte en dag yngre än 50. 

Boende

Vi bor bekvämt på klassiska Hotel Gisela***, med Bad Gasteins bästa läge endast 400m från pisten. På restaurang Gisela Steakhouse serveras den förstärkta frukostbuffén och de goda trerätters middagarna. För den som vill ta sig en öl/drink efter en lång dag i backen så är det lätt att ta sig in till närliggande Hotel Salzburger Hof´s bar, Ritz. 

Bad Gastein

Med ett liftsystem som sträcker sig 1 100–2 700 meter över havet och över fem skidområden, erbjuder Bad Gastein inte bara utmanande skidåkning utan även fina skidområden för alla nivåer och intressen på berget. Bad Gastein erbjuder dessutom mer än bara en skidsemester - byn är känd för sina små pittoreska restauranger och sina varma källor som lockat folk från hela världen i århundraden. 

Detta ingår i resan:

  • Direktflyg t/r inkl. 20 kg bagage
  • Boende på Hotel Gisela***
  • Stor frukostbuffé
  • 6 st trerätters middagar
  • Liftkort i Ski Amadé 6 dagar
  • Gemensam skidåkning med guide alla dagar
  • Reseledarservice