Forever Skiers

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

En resa för evigt unga skidåkare

Följ med på en fullmatad skidåkarvecka tillsammans med Forever Skiers till österrikiska Bad Gastein eller italienska Cervinia. Forever Skiers vänder sig till dig som lärde dig åka skidor till Bee Gees och har Stenmark som främsta idol. Veckan bjuder på härlig gemenskap, god mat och massvis av guidad skidåkning.

  • Riktar sig till evigt unga skidåkare, 50+
  • Guidad skidåkning
  • Fokus på gemenskap & nya bekantskaper

Tillsammans med Forever Skiers eminenta skidinstruktörer Martin Karlberg och Björn Nyström arrangerar vi vinterns två bästa veckor för alla evigt unga skidåkare som är 50+. Björn och Martin är två skidtokiga herrar som sedan ett par år tillbaka sadlat om och utbildat sig till skidinstruktörer.  Förutom att de känner till tekniken bakom skidåkningen har de också full koll på vart man hittar den bästa skidåkningen i Bad Gastein och Cervinia.

Vad händer under resan?

Under resan kommer Björn och Martin visa upp sina guldkorn i Cervinia och Bad Gastein. Under resan i Bad Gastein kommer vi även få prova några av Ski Amadés bästa skidorter; Saalbach, Schladming och Flachau. Allting vi gör under veckan gör vi tillsammans med fokus på härlig gemenskap, nya bekantskaper och att alltid ha otroligt trevligt. Förutom skidåkning kommer vi äta goda middagar, prova några av dalarnas bästa lunchyttor och försöka knäcka Europas svåraste musikquizz.

För vem passar resan?

Till Forever Skiers välkomnar vi dig som vill ha kul på berget, träffa nya vänner och åka mycket skidor. Du måste även vara en evigt ung skidåkare som är i dina bästa år och inte en dag yngre än 50. 

Bad Gastein

Med ett liftsystem som sträcker sig 1 100–2 700 meter över havet och över fem skidområden, erbjuder Bad Gastein inte bara utmanande skidåkning utan även fina skidområden för alla nivåer och intressen på berget. Bad Gastein erbjuder dessutom mer än bara en skidsemester - byn är känd för sina små pittoreska restauranger och sina varma källor som lockat folk från hela världen i århundraden. 

I Bad Gastein bor bekvämt på klassiska Hotel Gisela***, med Bad Gasteins bästa läge endast 400m från pisten. På restaurang Gisela Steakhouse serveras den förstärkta frukostbuffén och de goda trerätters middagarna. För den som vill ta sig en öl/drink efter en lång dag i backen så är det lätt att ta sig in till närliggande Hotel Salzburger Hof´s bar, Ritz. 

Cervinia

Cervinia är Italiens högst belägna skidort och ligger i vackra Aostadalen som tillhör ett av de största skidområdena i Europa. Cervinia är mycket snösäkert och här finns långa och breda familjepister vid de höga bergen Matterhorn och Monte Rosa. Skidåkningen sträcker sig upp till hela 3 883 m.ö.h. och merparten av backarna ligger på de soliga sydsluttningarna. Räkna därför med mycket sol och häng på uteserveringar.

I Cervinia bor vi på välkända Hotel Breithorn***. Den charmiga byggnaden är centralt belägen med bara ett stenkast till både centrum och skidlift. Breithorn har 25 nyrenoverade rum i varierad storlek. På hotellet finns en trevlig lounge med bar samt en frukostmatsal med fin utsikt över ikoniska Matterhorn.