Vårkampanj: 1 000 kr rabatt

Boka före 9/2 och få 1 000 kr rabatt /person på alla skidresor under v.10-14.

1 000 kr rabatt i vår

Boka före 9/2 och få 1 000 kr rabatt /person på alla skidresor under v.10-14.

Håkan Westin - Skidinstruktör

Håkan Westin är en känd profil inom skidåkning i Sverige med 5 segrar i totala världscupen för långlopp på längdskidor och 2 segrar i Vasaloppet. Numera är Håkan egen företagare med säte i Sollefteå där han är verksam inom äventyrsbranschen och med många uppdrag som skidtränare i olika sammanhang. Håkan kommer att leda längträningen med hjälp av övriga instruktörer. 

Håkan är vår instruktör under vecka 3 (11-18 jan)

Daniel Tynell - Skidinstruktör

Daniel är en våra mest folkkära långloppsåkare med en imponerande meritlista. Eller vad sägs om tre segrar i Vasaloppet (2002, 2006 och 2009) och två segrar i König-Ludwig-Lauf? Daniel har nu lagt tävlingsskidorna på hyllan men fortsätter att coacha och inspirera andra i längdspåret. Daniel bor i Borlänge med fru, barn och hundar och tillsammans med sin bror driver han det egna företaget Team Tynell. Läs vår intervju med Daniel här >>

Daniel är vår instruktur under vecka 2 (4-11 jan).

Lennart Cedervärn - Skidinstruktör

Lennart är steg 3 utbildad längdinstruktör. Han arbetar som racingansvarig på Atomic och därtill servar han framgångsrika längdskidåkare som Hanna Falk och Simon Persson. Lennart är sedan flera år tillbaka en mycket omtyckt instruktör på vår längdvecka. 

Magnus Eriksson - Skidinstruktör

Magnus är en populär föreläsare, träningsinspiratör och arrangör till Alliansloppet, världens största lopp på rullskidor.  Instruerat har han gjort i allt ifrån crossfit, till löpning och givetvis längdåkning. När han inte tränar själv vill säga, för det gör han om han själv får välja mest hela tiden.