Gruppindelningen

Vårkampanj: 1 000 kr rabatt

Boka före 9/2 och få 1 000 kr rabatt /person på alla skidresor under v.10-14.

1 000 kr rabatt i vår

Boka före 9/2 och få 1 000 kr rabatt /person på alla skidresor under v.10-14.

För vem passar resan?

I början av veckan delar vi in oss i grupper utefter nivå och tidigare erfarenhet vilket gör att resan passar både nybörjare och mer vana längdåkare som vill finslipa skidtekniken. Längdträningen sker på förmiddagarna och efteråt finns det utrymme för längdåkning på egen hand alternativt alpin skidåkning. 

Lätt

Grön grupp - passar nybörjaren som vill komma igång

Passar dig som är nybörjare och kanske aldrig har stått på ett par längdskidor tidigare. Vi fokuserar på att du ska hitta balansen och känna dig trygg på skidorna. Under veckan får du lära dig och öva på teknikerna inom klassisk längdskidåkning.

  • Bäst för nybörjare
  • Grundläggande teknik- och balansövningar
 
Medel

Blå grupp - för dig som har åkt längdskidor tidigare

Passar dig som har åkt en del längskidor tidigare, även om det kanske var länge sen och du känner att du har tappat formen. Kanske har du som mål att åka Tjejvasan eller Halvvasan i vinter. Under veckan kommer du att få hjälp att utveckla din teknik och öva på stakning, stakning med frånskjut och diagonalåkning.

  • För dig som har åkt längdskidor tidigare
  • Hjälp med utvecklande av teknik
 
Avancerad

Röd grupp - passar erfarna åkare som vill bli ännu bättre

Passar dig som är en erfaren skidåkare och vill finslipa tekniken och få ut mer av din längdåkning. Du kommer att få individuella tips utifrån din skidbakgrund inom längdåkningens alla fem växlar.

    • För erfarna längdskidåkare
    • Med individuella tips och övningar
    • Finslipning av teknik
 

Fristil/Skate

I år erbjuder vi även en grupp för dig som önskar lära dig grunderna eller utveckla din teknik i fristil/skate. Vi går igenom grunderna och övar på de olika växlarna inom skate. Du behöver ej ha någon skate-erfarenhet men vi rekommenderar att du har åkt en del klassiskt tidigare.