Mat och nöje i Zell am See

Stort restaurangutbud med smaker från hela världen

Nöjesliv i Zell am See-Kaprun

Det spelar ingen roll om du gillar österrikisk, asiatisk eller medelhavsmat, Zell am Sees gäster kommer ifrån hela världen och matutbudet är där efter. Här finns all sorts internationell mat. Variationen av de mer än 100 olika restaurangerna som finns i området är stort och passar alla smaker. Efter en dags skidåkning kanske du vill värma dig på någon av ortens pubar där det alltid finns någon att samtala med. Det finns dessutom många mysiga caféer som är genuint österrikiska.

Missa inte den bästa chansen för att få njuta av det typiska österrikiska livet och den hjärtliga gästvänligheten som bara finns i Österrike – nämligen på något av de rustika värdshusen på bergen Kitzsteinhorn eller Schmittenhöhe. Här får man möta lokalbefolkningen och få tips på de bästa skidrutterna. Förutom att prata får du inte glömma bort att titta ut genom fönstren medan du njuter av maten – utsikten över bergen är fenomenal!

När du är i Zell am See-Kaprun kan du festa till det vart som helst - oavsett om du är uppe i bergen eller nere i dalen. För den afterski-sugne så kan man hålla på ända in på småtimmarna, om man vill. Afterski är det perfekta sättet att avrunda en spännande dag i backen och det finns många kända ställen att gå till. Här finns både livemusik och andra partyspel som förhöjer stämningen ytterligare.

För den som föredrar att ha det något lugnare kan avrunda skiddagen med österrikiska specialiteter såsom ”Kasnocken” eller glögg på någon av de rustika värdshusen. För en romantisk avslutning på dagen finns flera alternativ i någon av alphuttorna högt upp i berget där man kan mysa till det med den fantastiska utsikten över den upplysta byn på kvällen.

Zell am See-Kaprun erbjuder något för alla!

Läs mer på vår blogg

Komplett guide över Zell am See-Kaprun

Den vackert belägna orten Zell am See-Kaprun med fantastisk vy över sjön Zeller See. Känd för sin makalösa glaciärskidåkning som bjuder på underbara snöförhållande från oktober fram till sommaren. Den österrikiska klassikern erbjuder tre skidområden och 138 km pist med varierad skidåkning som den största skaran uppskattar. Med så mycket att erbjuda som orten har, har vi skapat den kompletta guiden för ditt besök i detta österrikiska skidmecka.

Läs mer