Nöjesliv i Sölden

Stort utbud av barer och afterski

Nöjesliv och afterski i Sölden

Det är lätt att ha roligt i Sölden. Här slutar inte afterskin framåt kvällen utan fortsätter långt in på småtimmarna. 

Utmed huvudgatan ligger de flesta av stadens många diskotek, klubbar och afterskiställen. Här finns även gott om trevliga restauranger och mysiga bergshyttor.

Restauranger i Sölden

Törggele Stub’n

De bästa restaurangerna ligger i det lite lugnare området vid upplevelsebadet på andra sidan floden. Törggele Stub’n är stället där ni äter äkta tyrolsk mat med råvaror direkt ifrån Ötztal. Är du hungrig så prova deras Schnitzel eller Grillteller med 3 olika sorters kött. 

 

Restaurant Corso

Njut av Italien i Österrike på Restaurant Corso. Här serveras italienska delikatesser och läckra pizzor. Vad sägs om en nygräddad pizza med prosciutto, kösbärstomater, buffelmozzarella toppat med kryddiga parmesanflingor?

 

Gaislachalm

Missa inte Gaislachalm, en mysig lite undangömd bergshytta som ligger bortanför pist nr 2. Här bör du äta deras berömda Kaiserschmarrn. 

 

Eugen’s Obstlerhütte 

Runt lunchtid och på eftermiddagarna samlas glada skidåkare på Eugen’s Obstlerhütte för att uppleva den festliga stämningen.  Här kan du bland annat njuta av Söldens bästa revbensspjäll och varje tisdag bjuds det på livemusik och dans. 

 

Barer & afterski i Sölden

Schirmar 

Schirmar bar är även känd som paraplybaren då den runda baren är utformad likt ett paraply. Här får du uppleva riktigt galen österrikisk afterski med långdans och pjäxröj natten lång.

 

Philipp

Philipp är ett häftigt afterski-ställe som ligger uppe i bergen. Här börjar afterskin tidigt på eftermiddagen och fortsätter fram till midnatt då sista liften tar dig ner till byn. 

 

Marco's

Marco's Bar ligger mitt i byn med en trevlig och oftast välbesökt uteservering. Här får en lite mer avslappnad afterski med skönt häng och god öl.

 

Giggi Tenne

Trevliga Giggi Tenne ligger precis vid Giggijochliften och erbjuder både bra mat och afterski. Vid soliga dagar är det mycket populärt att slå sig ner på utomhusterrassen och njuta av den god stämningen och något gott att dricka.

 

Fire & Ice

Fire & Ice är en populär cocktailbar med bra afterski. Baren ligger med perfekt läge längs med huvudgatan och bjuder på bra fest och goda drinkar varje kväll.