Mat & nöje i Schladming

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje i Schladming

I Schladming finns det gott om trevliga restauranger, mysiga hyttor och fartfyllda afterski-ställen. Vi har vi listat några av våra favoriter nedan!

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

Restauranger

Restaurant Wintergarten

Hotel Wintergartens trevliga restaurang erbjuder en varierande meny med allt från traditionella rätter till medelhavsrätter och asiatiska rätter. En klassisk Wienerschnitzel, pizza eller wok - här finns något för alla smaker. Restaurangen har även en egen vinkällare med ett stort utbud av lokala och internationella viner.

 

Johann GENUSSraum

Njut av österrikiska specialiteter i modern tappning på Johann GENUSSraum mitt i byn. Här serveras traditionella rätter tillagade på lokala råvaror av högsta kvalité. På menyn hittar du allt från Wienerschnitzel till krämiga soppor samt goda kötträtter och flera olika vegetariska alternativ.  Restaurangen tillhör Hotel Johann

 

Maria's Mexican

Utmärkt mexikansk och internationell mat, goda cocktails, fina viner, färsk öl, fantastisk atmosfär och bra musik. Maria's Mexican har alla ingredienser som behövs för en lyckad kväll. Njut av krispiga nachos, kryddstark tacos och läckra burgare i kombination med något gott att dricka från den gedigna dryckesmenyn.

 

Afterski & barer

Populärt!

Hohenhaus Tenne

För den som älskar afterski är Hohenhaus Tenne ett måste. Detta är nämligen Europas största afterskiställe! Fem våningsplan med flera olika barer och dansgolv är svårt att toppa. Hohenhaus Tenne ligger bredvid Planai Stadion och på utomhusterrassen flockas folk under världscupstävlingarna.

 

Almrausch Planai

Vid toppen av 6-sitsliften Fastenbergbahn ligger Almrausch Planai, en av Schladmings största och mest kända afterski-barer. Upplev feststämningen Almrausch's utomhusbar och den 500 m² stora terrassen där det bjuds på livemusik, skummande öl, goda drinkar och självklart pjäxdans.

 

Tauernalm

Tauernalm ligger precis intill liftstationen Hochwurzen Gipfelbahn och är en naturlig mötesplats för partysugna skidåkare. Området är öppet för kvällsskidåkning, vilket gör att många stannar här för att avsluta dagen med något gott att dricka eller pjäxdans sent inpå kvällen.