Bild

Hotel Bellevue

Lech-Zürs

Gästbetyg
4,5 / 5
54 omdömen ›

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 219 omdömen ›

”Lech är en fantastisk skidort och Hotel Bellevue är det bästa och trevligaste hotell vi någonsin besökt, fantastisk service, excellent mat och läget precis intill liften gör det ju inte sämre. Vi stortrivdes!!! ” Eva - mar 2019

”Toppen, hög standard, perfekt service, utmärkt mat, prisvärda viner. 50 meter till liften. Familjeägt hotell med en mycket trevlig och engagerad ägare. Inget problem är för litet för att lösas. Vad kan man mera begära.” Roland - feb 2019

”Du kommer inte att bli besviken om du väljer detta hotell. Perfekt läge för skidåkning, möjlighet att åka enda fram till dörren. Välskött och modernt men med en alpin rustik charm. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och skulle definitivt bo här igen.” Olle - jan 2017

”Enormt trevlig och hjälpsam personal. Ägaren och personalen var oerhört måna om att vi hade en bra vistelse. Maten höll en väldigt hög klass. Vi kommer definitivt återkomma till detta hotell och kan varmt rekommendera en vistelse här.” John - jan 2018

”Jag och min familj tillbringade en vecka i en trerumslägenhet på Bellevue chatlet. Allt var perfekt. Vi hade ett fint rum, fick jättegod mat (frukost och middagar) och blev otroligt väl omhändertagna av värden Alexander och hans personal. Ett stort tack för en fin vecka.” Elis - mar 2018

Skidlift

100 m

Skidbuss

0 m

Centrum

400 m

Hotel Bellevue - vackert hotell med storslagen utsikt

Hotel Bellevu ligger mitt i byns centrum och från hotellrummet kan du njuta av en fantastisk utsikt över Lech och det imponerande bergslandskapet. 

Varje morgon serveras en stor frukostbuffé med både kalla och varma rätter.

Hotellet har en egen spaavdelning där du kan njuta av olika bastur, ångbad och relaxavdeling. Avsluta dagen med ett glas vin i hotellets mysiga och populära bar.

Hotellet har ingen möjlighet att ta hänsyn för matallergier.

Därför skall du välja Hotel Bellevue

Ett stenkast från liften
Vackert läge
Spa med bastu & ångbad
Omtyckt vinbar
Spel- och lekrum
Ljusa och rymliga rum

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
100 m
Centrum
400 m
Skidbuss
0 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Spel/Lekrum
Ja
Restaurang
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Bellevue

Trerumslägenhet - 47 m2

3 rumslägenhet med dusch/WC ,hårfön.fri wifi safe Lägenheten ligger i en sidobyggnad utan inomhus förbindelse men med full hotellservice.

Trerumslägenhet - 47 m2

3 rumslägenhet med dusch/WC ,hårfön.fri wifi safe Lägenheten ligger i en sidobyggnad utan inomhus förbindelse men med full hotellservice. Idealisk för max 3 vuxna oeller 2 vuxna och två barn.

Dubbelrum med balkong - 28 m2

Dubbelrum med balkong bad/dusch och WC, TV, hårfön.fri wifi,safe

Dubbelrum komfort för 2-3 personer med balkong - 27 m2

Dubbelrum för 2-3 personer i sydläge med balkong. Dusch/WC, hårfön, badrockar, TV och minibar,, hårfön.fri wifi,safe

Svit - 51 m2

Svit med utsikt över bergen, balkong. Vardagsrum, sovrum Bad/dusch och WC, TV, hårfön.fri wifi,safe

Gästbetyg
4,5 / 5
54 omdömen

Lech är en fantastisk skidort och Hotel Bellevue är det bästa och trevligaste hotell vi någonsin besökt, fantastisk service, excellent mat och läget precis intill liften gör det ju inte sämre. Vi stortrivdes!!!

Toppen, hög standard, perfekt service, utmärkt mat, prisvärda viner. 50 meter till liften. Familjeägt hotell med en mycket trevlig och engagerad ägare. Inget problem är för litet för att lösas. Vad kan man mera begära.

Du kommer inte att bli besviken om du väljer detta hotell. Perfekt läge för skidåkning, möjlighet att åka enda fram till dörren. Välskött och modernt men med en alpin rustik charm. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och skulle definitivt bo här igen.

Enormt trevlig och hjälpsam personal. Ägaren och personalen var oerhört måna om att vi hade en bra vistelse. Maten höll en väldigt hög klass. Vi kommer definitivt återkomma till detta hotell och kan varmt rekommendera en vistelse här.

Jag och min familj tillbringade en vecka i en trerumslägenhet på Bellevue chatlet. Allt var perfekt. Vi hade ett fint rum, fick jättegod mat (frukost och middagar) och blev otroligt väl omhändertagna av värden Alexander och hans personal. Ett stort tack för en fin vecka.

Hotel Bellevue Trip Advisor Rating Image

219 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
200
Bra
17
Medel
0
Dåligt
1
Mycket dåligt
1

Betygöversikt

Läge
Location 5
Sovkvalitet
Sleep Quality 5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5