Nöjesliv i Lech

Skön mix av moderna restauranger & mysiga hyttor

Nöjesliv och afterski i Lech

Lech andas lyx och här vimlar det av alltifrån gourmetrestauranger till mysiga bergshyttor som serverar klassiska österrikiska rätter.

Restauranger >>
Blogginlägg >>

Restauranger i Lech

Kriegeralpe 

Detta är en mysig bergshytta där du kan njuta av goda traditionella rätter tillsammans med utmärkta viner. 

 

Balmalp

En annan populär bergsrestaurang är Balmalp som ligger högt beläget med en hisnande utsikt över bergen. Här möter Österrike Asien och det serveras olika wokrätter men även pizza och pasta. I deras utomhusbar är det populärt att släcka törsten och njuta av eftermiddagssolen.

 

Alter Goldener Berg

En annan klassiker är Alter Goldener Berg som räknas till en av Lechs populäraste restauranger. Här serveras fondue i vackert inredda rum och på solterrassen vankas det afterski varje eftermiddag. 

 

Skihütte Schneggarei

Nere i byn ligger det cirka 50 restauranger, nästan alla ligger i hotell, ett undantag är Skihütte Schneggarei som ligger vid foten av liftsystemet. Restaurangen har ett bra utbud av moderna rätter och är framförallt känd för sina italienska pizzor. 

 

Brunnenhof

Söker du efter en matupplevelse utöver det vanliga ska du ta dig till Brunnenhof som ligger beläget i Hotel Brunnenhof. Restaurangen har tilldelats en stjärna i Guide Michelin för sin fantastiska mat och höga standard.

 

Afterski och barer

The Eisbar

Söker du efter party ska du ta dig till The Eisbar på Tannbergerhof Hotel. Här hittar du exklusiva drinkar, dansar med pjäxorna på till härlig musik och njuter av den lyxiga atmosfären. 

 

Frozen Icebar

Den bästa afterskin levererar Frozen Icebar som ligger intill toppstationen av Schlegelkopf-liften. Under soliga dagar serveras champange och öl i utomhusbaren tillsammans med färska ostron och läckra antipastis. På söndagar är det live-uppträdande med kända DJ:s fram till solnedgången.

 

The Tannberg bar

På Tannbergerhof Hotel ligger även The Tannberg bar. Detta fyrstjärniga hotell lockar även partyfolket sent på kvällen. 

 

Fux Jazz Bar

Detta är en härlig bar och restaurang där väst möter öst. Fux Jazz Bar serverar goda viner och cocktails i en lugnare atmosfär. de har ca 450 viner i sitt sortiment.

 

 

Läs mer på vår blogg

Komplett vinterguide om Lech 

Boutiquehotell, stjärnrestauranger och kilometerlånga pister i totalt sex dalar – det är en bra sammanfattning av exklusiva Lech. Få väderfulla tips på vad du kan se och uppleva i denna alp-pärla >>

Topplista - Alpernas lyxigaste skidorter

 Vi har listat några av Alpernas exklusivaste skidorter som bjuder på stjärnbeströdd lyx och unika restaurangupplevelser. Längst upp på listan hittar du Lech, se hela topplistan >>