Mat och nöje

Österrikisk mat med internationella inslag

Mat och nöje i Kaprun

I Kaprun är utbudet av god mat och dryck stort med tanke på byns storlek. Här hittar du mat från världens alla hörn men det är främst det lokala kökets delikatesser som står i fokus. Atmosfären i byn är avslappnad och gästvänlig med allt från trevliga utserveringar, små pittoreska restauranger till finare krogar och kulinariska upplevelser. Afterskin är dansant och bjuder allt som oftast på livemusik, precis som det ska vara i Alperna.   

Fortsätt till:
» Restauranger
» Barer och klubbar

 

Restauranger

Kitsch & Bitter

Kitschig restaurang som bjuder på rätter från alla världens hörn, från pizzza & pasta till en saftig stek. Cool atmosfär, bra musik och trevlig personal.

 

Maiskogel Alm Ranch

Något du inte får missa under din vistelse här är Maiskogel Alm Ranch, en mix av god mat och ett litet zoo. Maten kommer direkt från lavagrillen och utsikten härifrån är fantastisk. Glöm inte att hälsa på alpackorna, hönsen eller åsnorna. Följ pist 31!

 

Orgler's Restaurant

Modernt, urbant och mysigt. Restaurangen serverar sin smala men smakrika meny på säsongsbetonade samt lokala råvaror. Perfekt för hela familjen, barnen får alltid en skattkista att ta med hem.

 

Die Schneiderei

Lokala rätter med modern tappning i en rustik och tradistionsenlig utformning. Restaurangen är belägen i hjärtat av Kaprun och väl värt ett besök för den som vill prova vad det Österrikiska köket har ett erbjuda.

 

Barer och klubbar

Baumbar OG

Livemusik, DJ's och dans på borden. Baumbar OG hittar du vid dalstationen av Schaufelberg-Maiskogelliften här serverar de disco hela natten lång. Kall pilsner, färglada drinkar och lokal snaps alla dagar i veckan.

 

Maisi Alm

Precis bredvid Kaprun Center och den nybyggda liften Maiskogelbahn. Förutom trevlig afterski serveras även god mat, allt från pasta till Österrikiska klassiker. Runt hörnet ligger det även en alpin berg & dalbanan om adrenalinsuget faller in. 

 

OFF PISTE BAR

Prcis som namnet antyder, afterski utanför ramarna. Här hittar du livemusik varje dag och målet är alltid pjäxdans. När afterskin rundas av så trummar nattklubben igång och du kan fortsätta festen ett par timmar till!