Aktiviteter och utflykter

Prova 4 skidorter under 1 dag

Aktiviteter i Kaprun-Kitzsteinhorn

Under skidresan till Kaprun så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan. 

Aktiviteterna är populära bland våra resenärer så vi rekommenderar dig att boka på förhand! Lägg till aktiviteter på din resa genom att ringa oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Österrikes största relaxanläggning

Tauern Spa

Med en kort promenad från Kaprun hittar du ett av Österrikes största och modernaste spa-områden, Tauern Spa med över 20 000 m² spa-ytor. Här finner du allt ifrån olika typer av pooler, bastur till vattenrutschkanor för barn i alla åldrar. Tauern Spa är en komplett upplevelse och ett måste om du besöker Kaprun. 

  • 11 pooler (inne & utomhus)
  • 10 bastur (torr & ångbastur)
  • Äventyrsland med rutschkanor 
  • Olika typer av massage (mot tillägg)
  • Gym & fitness avdelning
 
3 skidorter på 1 dag

Skidsafari - Kaprun, Zell am See & Saalbach

Eftersom Kapruns liftkort innefattar både Zell am See och Saalbach-Hinterglemm från och med nästa säsong är nu åkmöjligheterna oändliga. Under skidsafarin med någon av våra kunniga guider provar vi alla dessa liftsystem under en dag. Vi börjar morgonen med att ta oss via buss till Saalbach. Därefter tar vi den nybyggda liften till Zell am See´s husberg, Schmittenhöe. Här äter vi en god lunch tillsammans innan bussen avgår mot Kapruns husberg Maiskogel. Vi avslutar dagen med glaciärskidåkning på Kitzsteinhorn (3 029 m ö h) innan vi är tillbaka i Kaprun.