Mat & nöje i Ischgl

Tyrolens främsta nöjesmetropol

Nöjesliv och afterski i Ischgl

Det sägs att borden på de festligaste klubbarna måste bytas flera gånger per vinter på grund av gästernas vilda pjäxdans. Afterskin i ischgl är något av det bästa en partysugen skidåkare kan få. 

Bob Dylan, Katy Perry och Jon Bon Jovi är bara några av de internationella superstjärnor som uppträtt på det årliga Top Of The Mountain-evenemanget och möjligheterna till lyckade kändisspaningar är alltid stora här. 

Gå till Barer & klubbar>>
Gå till Blogginlägg>>

Restauranger

Paznauner Stube

Paznauner Stube är en exklusiv gourmetrestaurang som ligger belägen i det 5-stjärniga hotellet Trofana Royal. Maten, atmosfären och servicen är av högsta klass. Dyrt och exklusivt. 

Pardorama Restaurant

Pardorama räknas till en av Tyrolens mest spektakulära bergsresturanger som inbjuder till en enastående utsikt och fantastiskt god mat. Här finns både en À la carte restaurang och en bufférestaurang med självbetjäning. Du tar dig smidigt hit med Pardatschgratbahn gondolen från centrum. 

La Nona

Vid kyrkan ligger vår italienska favorit La Nona som serverar stenungsbakade pizzor, god pasta och välsmakande kötträtter. Prisvärt, generöst och supergott!

American Bar Allegra

Är du sugen på en riktig god burgare ska du bege dig till American Bar Allegra som ligger på Hotel YSCLA. I den amerikansk inspirerade restaurangen serveras saftiga hamburgare, finger foods och goda cocktails. Här har de inte bara happy hour på drinkar utan även "Pasta Happy Hour" ät 2 men betala för 1.

Afterski

I Ischgl är afterski en konstart och utbudet av restauranger, barer, pubar och nattklubbar är enormt. Några kallar Ischgl för ”Tyrolens Mallorca” men det tycker vi är lite orättvist. Släng in lite New York, Berlin och Paris i den bilden och du är närmare en verklig beskrivning av Tyrolens nöjescentrum. Nedan har vi listat några favoritställen.

 

Barer & klubbar

Kitzloch

Kitzloch är både en populär restaurang och afterskibar i Ischgl. Här kan du äta byns bästa revbensspjäll och avsluta middagen med pjäxdans och skummande öl. 

Kuhstall

Förbered dig på en afterski du sent kommer att glömma. Kuhstall är nämligen känt för att leverera en av Alpernas bästa afterski. Här startar festen tidigt med dans, DJ och live-uppträdanden och pågår sedan långt in på småtimmarna. 

Feuer & Eis 

Feuer & Eis är en klassisk afterski-bar som ligger i direkt anslutning till Silvrettabahn. Här finns det plats för över 1000 personer och oavsett om du vill dansa eller sitta ner och ta en öl så finns det gott om plats. Afterskin börjar kl 15.00 och pågår fram till gryningen. 

Läs mer på vår blogg

Lyxiga skidorter i Alperna

På listan över lyxiga skidorter kvalar Iscgl in med sin världsberömda afterski, toppmodernt skidsystem, och makalöst bra skidåkning. Läs mer vad Ischgl har att erbjuda på vår blogg. 

Gästbloggare - Lina

Läs om våran Linas upplevelse i Ischgl. "Kalasfin vecka i underbara Ischgl"