Mat & nöje i Ischgl

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

Ange kod:

SNOW-1000

Ange kod:

SNOW-1000

Mat & nöje i Ischgl

Det sägs att borden på de festligaste klubbarna måste bytas flera gånger per vinter på grund av gästernas vilda pjäxdans. Afterskin i ischgl är något av det bästa en partysugen skidåkare kan få. 

Bob Dylan, Katy Perry och Jon Bon Jovi är bara några av de internationella superstjärnor som uppträtt på det årliga Top Of The Mountain-evenemanget och möjligheterna till lyckade kändisspaningar är alltid stora här. 

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

Restauranger

Paznauner Stube

Paznauner Stube är en exklusiv gourmetrestaurang som ligger belägen i det 5-stjärniga hotellet Trofana Royal. Maten, atmosfären och servicen är av högsta klass. Dyrt och exklusivt. 

 

Pardorama Restaurant

Pardorama räknas till en av Tyrolens mest spektakulära bergsresturanger som inbjuder till en enastående utsikt och fantastiskt god mat. Här finns både en À la carte restaurang och en bufférestaurang med självbetjäning. Du tar dig smidigt hit med Pardatschgratbahn gondolen från centrum. 

 

American Bar Allegra

Är du sugen på en riktig god burgare ska du bege dig till American Bar Allegra som ligger på Hotel YSCLA. I den amerikansk inspirerade restaurangen serveras saftiga hamburgare, finger foods och goda cocktails. Här har de inte bara happy hour på drinkar utan även "Pasta Happy Hour" ät 2 men betala för 1.

 

Afterski & barer

Kitzloch

Kitzloch är både en populär restaurang och afterskibar i Ischgl. Här kan du äta byns bästa revbensspjäll och avsluta middagen med pjäxdans och skummande öl. 

 

Kuhstall

Förbered dig på en afterski du sent kommer att glömma. Kuhstall är nämligen känt för att leverera en av Alpernas bästa afterski. Här startar festen tidigt med dans, DJ och live-uppträdanden och pågår sedan långt in på småtimmarna. 

 

Feuer & Eis 

Feuer & Eis är en klassisk afterski-bar som ligger i direkt anslutning till Silvrettabahn. Här finns det plats för över 1000 personer och oavsett om du vill dansa eller sitta ner och ta en öl så finns det gott om plats. Afterskin börjar kl 15.00 och pågår fram till gryningen.