Bild

Villa Orania

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 34 omdömen ›

”Detta lägenhetshotell är i särklass det bästa jag bott på! Lyxiga rum, balkong med utsikt över byn och fantastiska middagar på Hotel Salzburger Hof. Ett ord, suveränt!” Victor - jan 2019

”Vår vecka i penthouse-lägenheten (371) var helt fantastisk. Rymligt boende, toppstandard, bra service och vacker miljö. Perfekt om man uppskattar lite mer utrymme och möjlighet att ibland rå sig själv med fullutrustat kök (inkl kyl, diskmaskin, micro etc) allt av hög kvalitet och i toppskick. Kan verkligen rekommenderas alla dar i veckan. ” Marie P - dec 2018

”Det kändes som att ha en egen villa! Allt var rent och fräscht. Det fullt utrustade köket gjorde att man nästan blev sugen på att laga mat trots de goda middagarna på Hotel Salzburger Hof! ” Olle - feb 2018

”Ett helt fantastiskt boende! Vi bodde i ett rum som måste vara bland det bästa som går att få tag i Alperna. 175 kvm lyx och mys med en vidunderlig utsikt! Villa Orania är stället för dig som vill unna dig det där extra! Oslagbart.” Gunnar - jan 2018

”Superbra boende, mat, organisation etc. Vi är otroligt nöjda med allt. Bästa resebyrån för alpresor! ” Björn Rudnert - jan 2023

Skidlift

200 m

Skidbuss

100 m

Centrum

0 m

Från 13 443 kr/person

Inkl. flyg, boende & frukost

Priset avser:

Avresa från Landvetter Airport 2023-12-23 och boende i enrumslägenhet

Villa Orania - lyxiga lägenheter i klassisk alpstil

Villa Orania har ortens bästa läge med 200 m till liften. Här finns nya lägenheter för 2-4 personer samt ett penthouse för 4-6 personer.

Alla lägenheter har eget kök, balkong, bad eller dusch/WC, hårtork, TV och minibar och gratis Wi-Fi.  Vid halvpension serveras frukost och de delikata femrätters- middagarna på Hotel Salzburger Hof, endast 50 m från Villa Orania.

Villa Oranias Hofs gäster får utan kostnad förvara egna pjäxor och skidor i Johann Schobers imponerande skiduthyrning vid Stubnerkogels liftstation. 

Som gäst på Villa Orania har du även tillgång till de lyxiga spa-avdelningarna på Hotel Salzburger Hof. I huset finns även hiss. 

Därför skall du välja Villa Orania

Lyxiga lägenheter
Vårt eget hotell
Fantastiskt läge
Balkong i alla lägenheter
Liftnära
Tillgång till spa
Eget kök i alla lägenheter
Privat bastu

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
200 m
Centrum
0 m
Skidbuss
100 m
Balkong på vissa rum
Ja
Frukostrum
Ja
Konferensrum
Ja
Hiss
Ja
Gym
Ja
Hårtork
Ja
Jacuzzi
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Spel/Lekrum
Ja
Swimmingpool
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Villa Orania

Enrumslägenhet - 32 m2

Enrumslägenhet med kombinerat sov- och vardagsrum med bekväm DUX-säng, bad, WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet - 32-36 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1 extrabädd i vardagsrummet, bad, WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Tvårumslägenhet - 36-42 m2

Tvårumslägenhet med bekväm DUX-säng, 1-2 extrabäddar i vardagsrummet, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

President´s Lodge - 140 m2

President´s Lodge

Penthouse - 64 m2

Penthouse med 2 sovrum och badrum i vardera rum. Bekväma DUX-sängar, 2 extrabäddar i vardagsrummet, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,5 / 5
953 omdömen

  • Frukost
    4,74
  • Middag
    4,69

Detta lägenhetshotell är i särklass det bästa jag bott på! Lyxiga rum, balkong med utsikt över byn och fantastiska middagar på Hotel Salzburger Hof. Ett ord, suveränt!

Vår vecka i penthouse-lägenheten (371) var helt fantastisk. Rymligt boende, toppstandard, bra service och vacker miljö. Perfekt om man uppskattar lite mer utrymme och möjlighet att ibland rå sig själv med fullutrustat kök (inkl kyl, diskmaskin, micro etc) allt av hög kvalitet och i toppskick. Kan verkligen rekommenderas alla dar i veckan.

Det kändes som att ha en egen villa! Allt var rent och fräscht. Det fullt utrustade köket gjorde att man nästan blev sugen på att laga mat trots de goda middagarna på Hotel Salzburger Hof!

Ett helt fantastiskt boende! Vi bodde i ett rum som måste vara bland det bästa som går att få tag i Alperna. 175 kvm lyx och mys med en vidunderlig utsikt! Villa Orania är stället för dig som vill unna dig det där extra! Oslagbart.

Superbra boende, mat, organisation etc. Vi är otroligt nöjda med allt. Bästa resebyrån för alpresor!

Villa Orania Trip Advisor Rating Image

34 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
22
Bra
8
Medel
3
Dåligt
1
Mycket dåligt
0

Betygöversikt

Läge
Location 4,5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renlighet
Cleanliness 5