Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Gästartister i Bad Gastein

Under åren har flera kända artist gästspelat på Hotel Salzburger Hof och Silver Bullet Bar. De senaste vintrarna har Bad Gastein gästats av bl.a. Miriam Bryant, Victor Leksell, Molly Sandén, Oscar Zia, Sanna Nielsen och Måns Zelmerlöw.

Se videon från när Måns Zelmerlöw gästade afterskin på Silver Bullet Bar →

Miriam Bryant & Victor Leksell

Under nyårsveckan år 2023 gästspelade Miriam Bryant och Victor Leksell på Hotel Salzburger Hof. Tillsammans har Miriam och Victor släppt låten "Tystnar i luren", och under kvällen uppträdde de med låtar som "Svag" och "Blåmärkshårt".

 

Molly Sandén

Bad Gastein har fått äran att gästas av artisten och låtskrivaren Molly Sandén, som har uppträtt på både Hotel Salzburger Hof och Silver Bullet Bar. Senast under nyårsveckan år 2023 tog hon över afterskin inne på Silver Bullet tillsammans med Miriam Bryant.

 

Oscar Zia & Molly Hammar

År 2021 gästades Hotel Salzburger Hof av Oscar Zia och Molly Hammar, två välkända namn inom den svenska musikscenen. Både Oscar och Molly har varit med som tävlande i Melodifestivalen och har släppt låtar som toppat de svenska hitlistorna.

 

Sanna Nielsen

Artisten och programledaren Sanna Nielsen har gästspelat på Hotel Salzburger Hof flertal gånger genom åren. Som känd från Allsång på Skansen, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest vet Sanna hur man gör för att bjuda på en riktig show.