Bild

Hotel Gisela

Bad Gastein

Gästbetyg

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating 106 omdömen ›

”Vi var helnöjda!!! Personalen gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas. Städningen var helt i sin ordning. Kommer att rekommendera detta hotell till våra vänner och bekanta. Vi kommer alldeles säkert tillbaka hit igen.” Britten S - jan 2019

”Bra och rymligt rum, god mat i restaurangen och en fantastiskt trevlig personal som är måna om att gästerna ska trivas. Hotellet och orten är lugn på sommaren och en perfekt utgångspunkt för vandringar i Gasteinerdalen. Kommer absolut att återvända fler gånger.” KH - feb 2018

”Vi är så nöjda! Mysigt och familjärt hotell, med fräscha rum och sköna sängar. (…) Urtrevlig personal som alltid var på tå, småpratade och hjälpte till. Vi kände oss så välkomna och återvänder gärna!” Anna-karin - mar 2018

”Har valt detta hotell ett flertal gånger. Perfekt familjehotell. Rent och snyggt med bra mat och trevlig och tillmötesgående personal.” Mikael - feb 2017

”Ett trevligt hotell med familjär stämning, trevlig personal och bra service. Generös frukostbuffé och vällagade middagar med god österrikisk husmanskost. Dessutom bra lokala viner att välja på!” Sven - feb 2017

”Trevligt hotell med jättetrevlig och hjälpsam receptionist. Fin utsikt från rummet med utsikt över byn och alperna. Vi rekommenderar Hotel Gisela!” Anders - dec 2016

Skidlift

400 m

Skidbuss

100 m

Centrum

1 m

Från 14 212 kr/person

Inkl. flyg, boende, halvpension & liftkort

Priset avser:

Avresa från Landvetter Airport 2023-12-23 och boende i fyrbäddsrum

Hotel Gisela - gemytligt boende i mysig alpstil

Hotel Gisela är ett av våra populäraste hotell i Bad Gastein. Hotellet är ett trevligt sporthotell med bara 400 m till Stubnerkogelliften.

Här finns bekväma rum för 2-4 personer. Hotellet har 65 bäddar och rummen är utrustade med dusch/WC, hårtork, TV, och gratis Wi-Fi. På restaurang Gisela Steakhouse serveras den förstärkta frukosten och de goda trerätters middagarna. För den som vill ta sig en öl/drink efter en lång dag i backen så är det lätt att ta sig in till närliggande Hotel Salzburger Hof´s bar, Ritz. Gisela blir tidigt fullbokat så passa på att boka idag!

På Hotel Gisela bor du i hjärtat av Bad Gasteins restaurang- och nöjesliv. Precis utanför dörren ligger till exempel några av stans bästa afterski- och nattklubbar.

Därför skall du välja Hotel Gisela

Vårt eget hotell
Genuint och charmigt hotell
Perfekt läge i byn
Mysig atmosfär
Ljusa och fina rum
Omtyckt restaurang

Hotellfakta

Officiell kategori
3 stjärnor
Skidlift
400 m
Centrum
1 m
Skidbuss
100 m
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Frukostrum
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Minibar
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Möjlighet till separata sängar
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Hotel Gisela

Dubbelrum - 16 m2

Dubbelrum med bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Dubbelrum komfort - 16-20 m2

Dubbelrum komfort med bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Enkelrum - 11 m2

Enkelrum med bekväm DUX-säng, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Del i flerbäddsrum

Del i flerbäddsrum

Fyrbäddsrum - 20-25 m2

Fyrbäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en våningssäng eller två extrabäddar, bad/dusch och WC, TV, minibar och gratis Wi-Fi.

Grand Lit-rum (säng 140 cm) - 11-13 m2

Grandlitrum med bekväm DUX-säng (140 cm), dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Trebäddsrum - 20-25 m2

Trebäddsrum med bekväma DUX-sängar, en dubbelsäng och en enkelsäng, dusch/WC, TV och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,4 / 5
2364 omdömen

  • Frukost
    4,24
  • Middag
    4,31

Vi var helnöjda!!! Personalen gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas. Städningen var helt i sin ordning. Kommer att rekommendera detta hotell till våra vänner och bekanta. Vi kommer alldeles säkert tillbaka hit igen.

Bra och rymligt rum, god mat i restaurangen och en fantastiskt trevlig personal som är måna om att gästerna ska trivas. Hotellet och orten är lugn på sommaren och en perfekt utgångspunkt för vandringar i Gasteinerdalen. Kommer absolut att återvända fler gånger.

Vi är så nöjda! Mysigt och familjärt hotell, med fräscha rum och sköna sängar. (…) Urtrevlig personal som alltid var på tå, småpratade och hjälpte till. Vi kände oss så välkomna och återvänder gärna!

Har valt detta hotell ett flertal gånger. Perfekt familjehotell. Rent och snyggt med bra mat och trevlig och tillmötesgående personal.

Ett trevligt hotell med familjär stämning, trevlig personal och bra service. Generös frukostbuffé och vällagade middagar med god österrikisk husmanskost. Dessutom bra lokala viner att välja på!

Trevligt hotell med jättetrevlig och hjälpsam receptionist. Fin utsikt från rummet med utsikt över byn och alperna. Vi rekommenderar Hotel Gisela!

Hotel Gisela Trip Advisor Rating Image

106 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
31
Bra
55
Medel
14
Dåligt
4
Mycket dåligt
2

Betygöversikt

Läge
Location 4
Sovkvalitet
Sleep Quality 4
Rum
Rooms 4
Service
Service 4,5
Standard
Value 4
Renlighet
Cleanliness 4,5