Michelinkockar gästar Bad Gastein i vinter!

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

Ange kod:

VINTER-1000

Ange kod:

VINTER-1000

Gästkockar 2020/21

Programmet uppdateras löpande!

Fredrik Eriksson - Julbord

Vintersäsongen på Hotel Salzburger Hof inleds med julbordsresor i december. Höjdpunkten på resan är det läckra julbordet som komponeras av stjärnkocken Fredrik Eriksson. Fredrik började sin kockkarriär på Restaurang Pilen i Stockholm och har sedant dess gjort en kometkarriär. Han har skrivit över 15 kockböcker, medverkat i diverse matalagningsprogram samt vunnit Årets Kock. 

Läs mer om våra julbord
v.1

Håkan Thörnström 

var 15 år när han marcherade in på Park Aveneu Hotel och frågade om han kunde få sommarjobba gratis i köket. Sedan dess har han briljerat på den svenska kockscenen. Håkan har en stjärna i Guide Michelin och driver i dagsläget Thörnströms Kök. Han har bland annat arrangerat Nobelmiddagen vid två tillfällen och HMK Carl XVI Gustafs 60-årsmiddag. 

 
v.7

Stefan Karlsson 

Stefan Karlsson driver restaurang SK Mat & Människor, Mr. P, Bar Himmel, At Park och prisade Toso i Göteborg. Stefan är en mycket välmeriterad kock och har tilldelats många fina priser och utmärkelser, så som Årets Kock 1995 och Årets Krögare 2013. Han har genom åren rest runt i större delen av världen och spridit matglädje. 2012 medverkade han i matprogramet Kockarnas Kamp i TV4.

Under årets först sportlovsvecka (v.7) kommer Stefan bjuda på god mat både i och utanför backen.