Spara 3 000 kr på våra finaste hotell

Alla middagar ingår vid bokning före 31/10 på Hotel Salzburger Hof & Villa Orania.

Spara 3 000 kr på våra finaste hotell

Alla middagar ingår vid bokning före 31/10 på Hotel Salzburger Hof & Villa Orania.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Notera att veckoprogramet är preliminärt och kan komma att ändras utifrån väder, vind och dagens förutsättningar. Mer information om just er vecka kommer ni få under ert välkomstmöte väl nere på plats i Bad Gastein.

Dag 1 - Lördag

Flyg från Sverige och ankomst till hotellet i Bad Gastein efter en busstransfer från Salzburg. Därefter väntar välkomstmöte på Hotel Salzburger Hof och en närmare presentation av veckans alla festligheter och aktiviteter.

 

Dag 2 - Söndag

09.45 – 15.00 Gemensam skidåkning.
Våra duktiga guider tar med alla barnen på en heldag i backen och visar upp Bad Gasteins roligaste pister. För er föräldrar finns det också möjlighet till gemensam skidåkning. Vi kommer åka i samma pister som barnen under hela dagen. En riktigt bra start på veckan där ni har möjlighet att lära känna systemet, hitta balansen och bli riktigt varma i kläderna. Observera! För att delta ska man kunna ta sig ned för röda backar utan problem.

15:30 – 16:30  Afterski på Silver Bullet. 
Efter en lång dag i backen avslutar vi på bästa sätt med en barnvänlig afterski innan kvällens middag. Vi träffas vid Kids room!

 

Dag 3 - Måndag

08.50 – 15.00 Gemensam skidåkning i Sportgastein.
Ny dag och ännu mer gemensam skidåkning fast i ett nytt system. Även här finns det möjlighet för er föräldrar att åka på gemensam skidåkning där vi åker på samma ställe som barnen. Tid och plats är samma som gemensam skidåkning för barnen. Observera! För att delta ska man kunna ta sig ned för röda backar utan problem.

15:30 – 16:30  Afterski på Silver Bullet

20:00 – 21:00 Poolparty.
Ladda för en blöt kväll i Hotel Salzburger Hofs inomhuspool. Vi kör vattenlekar, spelar musik och har en rolig stund tillsammans med våra guider och alla partysugna barn

 

Dag 4 - Tisdag

13.00 –14:00  Picknick på Schlossalm
Idag är det picknick i backen för hela familjen som gäller. Vi njuter av de fantastiska vyerna och leker en massa roliga lekar mellan måltiderna. Kom som du vill och ät så mycket ni bara orkar, det kommer bjudas på pastasallad, färsk frukt, lemonad och såklart choklad och godisSamling vid Kleine Scharte.

 

Dag 5 - Onsdag

08.50 – 15.00 Gemensam skidåkning i Dorfgastein. 
Vi spänner på oss pjäxorna och provar tillsammans med våra guider skidsystemet Dorfgastein och dess fantastiskt roliga pister i skogen. Tid och plats är samma som gemensam skidåkning för er föräldrar. Observera! För att delta ska man kunna ta sig ned för röda backar utan problem.

15:30 – 16:30  Afterski på Silver Bullet.

17.30 - 19.00  Sprakande filmkväll.
Vi laddar upp med en massa popcorn och lutar oss tillbaka för en helkväll i vår biosalong på Hotel Salzburger Hof. 

 

Dag 6 - Torsdag

13:00 – 15:30  Tipspromenad. 

Efter lunchen kommer vi ha en spännande tipspromenad i de gamla delarna av Bad Gastein. Det blir kluriga frågor och massa lek givetvis. Vi avslutar promenaden och möter upp era föräldrar igen på Silver Bullet. Ta på er något varmt, tipspromenaden är utomhus.

 

 

Dag 7 - Fredag

19.00 - 20.00 - Pirat Party med skattjakt utomhus
Skepp och hoj! Vi avslutar veckan med ett enögt piratparty där den värdefulla skatten måste hittas innan hemfärd. Det blir utklädnand, dans och massa lek. Vi börjar i kids room på Salzburger Hof.

 

Dag 8 - Lördag

Idag är det hemresedag. Efter en sista härlig frukostbuffé lämnar vi familjeparadiset Bad Gastein för denna gång.