Barnaktiviteter

Spara 3 000 kr på våra finaste hotell

Alla middagar ingår vid bokning före 31/10 på Hotel Salzburger Hof & Villa Orania.

Spara 3 000 kr på våra finaste hotell

Alla middagar ingår vid bokning före 31/10 på Hotel Salzburger Hof & Villa Orania.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Gemensam skidåkning

Våra duktiga guider tar med alla barnen på 3 heldagar i backen och visar upp Bad Gasteins bästa skidåkning. För er föräldrar finns det också möjlighet till gemensam skidåkning under samma dagar. 

 

Kidsafterski

Snöra på dig dansskorna, ikväll ställer vi till med kalas. Vi klär ut oss till riktiga Indianer med färgglada fjädrar och ansiktsmålningar och går på Cowboy-jakt på Silver Bullet Bar. 

 

Poolparty

Ladda för en blöt kväll i Hotel Salzburger Hofs inomhuspool. Vi kör vattenlekar, spelar musik och har en rolig stund tillsammans med våra guider och alla partysugna barn. Observera att alla barn måste vara simkunniga för att kunna vara med. 

 

Picknick i backen

Ät så mycket du orkar. Vi dukar upp en smaskig picknick i backen med pastasallad, färsk frukt, lemonad och såklart choklad och godis. Efteråt leker vi tillsammans i snön.

 

Movienight

På med myskläderna! Efter en dag i backen kan det vara skönt att bara slappa. Vi laddar upp med en massa popcorn och lutar oss tillbaka för en helkväll i vår biosalong på Hotel Salzburger Hof.  

 

Skattjakt och piratparty

Skepp och hoj! Packa ner dina spionglasögon för nu går vi på jakt i byn efter Bad Gasteins berömda och eftertraktade snödiamant. Efteråt firar vi skatten som riktiga pirater med partaj.

 

Felsentherme - badhus

Granne med Hotel Salzburger Hof ligger Europas mest miljövänliga äventyrsbad och spa anläggning. Här finns tusentals kvadratmeter med flera sorters bastu, ångbad, sollandskap, vattenruschkanor, forsar och uppvärmda pooler - både inne och utomhus. 

 

 

Tipspromenad

Följ med på en spännande tipspromenad i de gamla delarna av Bad Gastein. Det blir kluriga frågor och massa lek givetvis. Ta på er något varmt, tipspromenaden är utomhus.

 

Barnpassning på Hotel Salzburger Hof

På Hotel Salzburger Hof finns det många olika barnaktiviteter. Utöver vanliga programmen kan man även boka barnpassning. Kontakta din reseledare för mer information och hur man bokar.