Familjeparadiset Bad Gastein

Hela familjens skidsemester

Bad Gastein är ett skidparadis och den ultimata orten för hela familjens skidsemester. Här finns förutom barnvänlig skidåkning, skandinavisk skidskola och ett populärt äventyrsbad även oändligt med aktiviteter för barn i alla åldrar. Under hela vintern erbjuder vi generösa barnrabatter och under utvalda veckor får barn dessutom gratis skidhyra och liftkort. Boka familjens bästa vecka redan idag.

Bad Gastein är det perfekta resmålet för familjer; kort transfer från flygplatsen, familjevänliga hotell, aktiviteter i mängder och generösa barnrabatter hela vintern. Ingen dag är den andra lik. Våra duktiga guider har med många års erfarenhet satt upp den bästa veckan någonsin för barn i alla åldrar. 

Familjevänligt skidsystem

Bad Gastein sträcker sig mellan 1 100-2700 m.ö.h och över fem berg med olika karaktär för hela familjens alla olika nivåer och intressen. Stubnerkogel är det närmast belägna systemet som ligger mitt i centrala Bad Gastein och är bra för barnfamiljer. Vid Stubnerkogelliften ligger skidskolan med barnbacke och alla våra fina hotell.

Ett annat populärt och barnvänligt skidområde är Angertal/Schlossalm dit man kan ta sig med buss eller på skidor. Här finns ett barnområde med nybörjarbackar och barnliftar.  För de lite äldre barnen är Snow Parken i området Schlossalm mycket populär.

Vad händer under resan?

Din vecka i Alperna bjuder på massvis av aktiviteter för barn i alla åldrar. Tillsammans med våra duktiga guider kommer barnen ha fullt upp under veckan med allt från poolparty och tipspromenad med skattkarta till gemensam skidåkning. Alla aktiviteter är självklart valfria och man deltar på de saker man själv vill. 

Boende

Vi erbjuder ett stort utbud av egna hotell i Bad Gastein som lämpar sig perfekt för barnfamiljer med rymliga familjerum och goda middagar.  Alla våra hotell har sin speciella karaktär och personlighet. Med våra egna hotell kan vi garantera våra kunder en bästa upplevelse under skidsemestern, en bidragande faktor varför våra gäster också väljer att återkomma år efter år. 

Därför passar Bad Gastein familjer

Familjevänligt skidsystem
Direktflyg & kort transfer
Kids Club
Skandinavisk skidskola
Fina familjehotell
Gratis liftkort* & skidhyra
Gästbetyg
4,8 / 5
1 622 omdömen
Gästrecensioner

”Guiderna har varit otroliga här i Bad Gastein, man har förstått varför charter finns. Barnen nöjda med aktiviteter, alltid trevliga och tjänstvilliga. Över all förväntan!!!” Anna Mårtensson, Skanör - feb 2020

”Jag kommer definitivt bjuda med mina 3 barn och barnbarn igen. Eden Rock var en positiv överraskning, vi har tidigare väldigt goda erfarenheter från Salzburger Hof. Stort Tack från hela familjen” Ingmar Steenhower, Vaxholm - feb 2020

”Fantastisk bra skidskola med lärare som tog hand om barnen på ett föredömligt sätt, verkligen bra ambassadörer för er verksamhet.” Lars Nilsson, Stanffanstorp - feb 2020

”Helt fantastisk resa! Vi är så nöjda med hela resan, från alla roliga aktiviteter för barnen till maten och hotellet. Vi kommer garanterat tillbaka nästa år, ” Johanna med familj - jan 2019

Liftkort, skidhyra & skidskola

Gratis liftkort - utvalda veckor

Under vecka 2-5 får barn/ungdom upp till 7 år gratis liftkort. Gäller när medföljdande vuxen köper ett 6-dagars liftkort.

Observera att erbjudandet gäller 1 barnliftkort per vuxen samt endast vid förbokning.

 

Gratis skidhyra hela säsongen

Under hela skidsäsongen får barn 2–12 år gratis skidhyra (skidor, pjäxor och hjälm). 

Observera att erbjudandet gäller 1 barnskidhyra per vuxen samt endast vid förbokning.

Skandinaviska skidlärare

I Bad Gastein finns en skidskola med skandinaviska skidlärare som vänder sig till barn mellan 5 och 12 år. Barnen delas in i grupper efter ålder och kunskapsnivå. 

Läs mer på vår blogg

Alpernas bästa familjedestination – Bad Gastein

Att fjällen eller dylikt är det enda alternativet har folk fått om bakfoten. Bad Gastein har allt just fjällen har för barnen, men viktigt är också att tänka på DIG som skidåkande förälder. I detta blogginlägg slår vi hål på myten och visar varför Bad Gastein är ett paradis för familjer med både små och stora kids...

Läs blogginlägg