Aktiviteter i Bad Gastein under skidsemestern

Aktiviteter i Bad Gastein

Under skidresan i Bad Gastein så har ni mer än fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider för er att ta del av under veckan. 

Aktiviteterna är populära bland våra gäster så vi rekommenderar dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.


TIPS! Unna dig det lilla extra under semestern. På våra egna hotell kan du välja mellan olika välkomstpaket >>

Våra arrangemang och utflykter

 
Populär!

Picknick i backen

Med en härlig utsikt över Gasteinerdalen vilar vi trötta skidåkarmuskler under en festlig picknick i backen. Nära Kleine Scharte i Schlossalmsområdet dukar vi upp en stor buffé med korv, skinka, ostar, sötsaker och andra österrikiska specialiteter och drycker. Njut av sol, snö och god mat omgiven av de vackra bergstopparna.

Lägg till i bokning
För skidälskaren!

Skidutflykt till Sportwelt amadé

Missa inte möjligheten att få uppleva det gigantiska skidområdet Sportwelt amadé under en och samma skiddag. Vi tar oss från Gasteinerdalen hela vägen till Flachau via Alpendorf och Wagrain och totalt kommer vi åka ungefär 60 km i pistat område. Vi gör några välförtjänta stopp på de gemytliga almarna och stannar till på toppar för att bevittna härliga vyer och bergsmassiv. Dagen avslutas på bästa sätt med afterski i Flachau.

Lägg till i bokning
Bli en bättre skidåkare!

Carving clinic

Ta chansen att finslipa carvingkunskaperna. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar hjälper en utbildad skidlärare deltagarna att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Barrunda

Vi besöker några av Bad Gasteins bästa pubar och provar på olika dryckesspecialiteter. Stämningen brukar vara på topp och du får en bra chans att lära känna dina medresenärer bättre. Minimiålder är 18 år.

Lägg till i bokning
Förbokning rekommenderas!

Fondueafton

I Hotel Salzburger Hofs källarvalv finns Hofkeller; en genuin österrikisk restaurang med fantastisk atmosfär. Här serveras fondue med bitar av nöt- och griskött som du tillagar i en gryta på bordet. Hofkeller är ett utmärkt ställe att umgås med familj och vänner. Arrangemanget är mycket populärt och antalet platser i restaurangen är begränsat, så vi rekommenderar att förboka!

Lägg till i bokning

Veckoschema för våra aktiviteter i Bad Gastein

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Söndag Barrunda Med guide
Tisdag Carving Clinic 2 timmar med skidlärare
Tisdag Picknick Mat, dryck och sällskap av guider
Torsdag Skidsafari Heldagsutflykt inkl. busstransport tillbaka
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.

Spa & wellness i Bad Gastein

Termalbad i vintermiljö

Avkoppling och välmående infinner sig av sig självt i kurorten Bad Gastein med sina termalbad och varma källor. Läs mer om alla spa-anläggningar i Bad Gastein här.

Läs mer

Läs mer på vår blogg

Saker att göra i Bad Gastein

I detta blogginlägget kommer jag presentera 3 anledningar varför Bad Gastein är varje vinters stora snackis. Nämner självklart inte skidåkningen, den är självskriven och fantastiskt!

Topplista: 10 måsten i Bad Gastein

För att du ska få ut det mesta av din vistelse har vi tillsammans med turistbyrån Gastein listat 10 måsten med allt från bästa åken till godaste maten...

 

Alpernas bästa familjedestination

Bad Gastein har allt just fjällen har för barnen, men viktigt är också att tänka på DIG som skidåkande förälder. I detta blogginlägg slår vi hål på myten och visar varför Bad Gastein är ett paradis för familjer med både små och stora kids. 

Om Bad Gastein