Blogg för afterski 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp till:

31 augusti

Här hittar du STS Alpresors samtliga inlägg om afterski i fantastiska Alperna. Enligt många skidentusiaster är afterskin precis lika viktig som skidåkningen, och när du läst några av våra artiklar är det inte svårt att förstå varför. Här hittar du artiklar om bland annat de främsta drinkarna för afterskin, tidernas mest ikoniska låtar samt samt vart du ska resa i Alperna för att få den ultimata afterski-upplevelsen. 

Detta är tidernas bästa afterski låt

Vi har frågat 3000 av våra resenärer vilken låt de tycker är den bästa after-ski låten när man är i Alperna. Det är idel gamla rockklassiker som placerar sig högt på listan tillsammans med en allsångsfavorit från Österrike. Här ser du topp 5 listan bland våra gäster.

 

Läs mer

Topplista: Alpernas 5 bästa afterski!

Vi har dammsugit varje alptopp, snokat runt i varenda liten pittoresk by och frågat ut våra mest erfarna guider. Här är äntligen resultatet – vår egen afterski-topplista!

 

Läs mer

5 värmande drinkar på afterskin

Afterski är en helig tradition för inbitna skidåkare. För vissa är det en efterlängtad belöning efter en lång dag i backen. För andra är det bara början på en lika lång kväll. Partyfyllt eller lite lugnare tongångar, välj vad du gillar bäst men tänk på att dricka gott. Vi har listat fem goda drycker som garanterat ger dig värme 🙂

Läs mer