Afterski i Österrike

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp till:

31 augusti

Österrikes bästa afterski!

Österrike är ett paradis för afterski-älskare. Låt pjäxorna sitta på och njut av något gott efter en lång dag i skidbacken. Härlig stämning, skummande öl, pjäxdans och liveband är bara några av ingredienserna som är synonymt med den österrikiska afterskin. Nedan har vi listat topp 5 bästa afterski-orterna i Österrike. 

1. Saalbach - afterski i världsklass

Ladda för pjäxdans och skummande öl, den bästa afterskin i Saalbach är svår att missa, den finns nämligen överallt. En solklar favorit är världskända Hinterhagalm där man lätt rycks med i både långdans och shotrace. Vill man hellre sitta ner och lyssna på skön livemusik ska man bege sig till den svenskägda baren UnderBar där trubadurer levererar hit efter hit varje kväll.

Läs mer

2. St Anton - partystället nr.1

Söker du efter afterskins rötter så har du kommit rätt. Den uppfanns i princip på legendariska Krazy Kanguruh 1965 och på samma brant som den galna kängurun, ligger idag också afterskins "urmoder" Mooserwirt. Här möts alla i en mix av umpaumpa och disco-dans. St Antons nöjesliv passar alla och de vimlar av bra barer, nattklubbar och restauranger. 

Läs mer

3. Bad Gastein - äkta österrikisk afterski

Ställ dina skidor i närmsta driva och njut av en skummande österrikisk bier! Bad Gasteins afterski och nöjesliv hör till Alpernas bästa med sitt stora utbud av barer och nattklubbar. Silver Bullet Bar är utan tvekan byns bästa ställe med sina fyra barer, shot-lucka och livemusik. Ett par gånger per säsong gästas baren av kända svenska artister och DJ:s. Se vinterns artistprogram här >>

Läs mer

4. Ischgl - Tyrolens främsta nöjesmetropol

Afterskin i Ischgl är något av det bästa en partysugen skidåkare kan få. Det sägs till och med att borden på de festligaste ställena måste bytas ut flera gånger per vinter på grund av gästernas vilda pjäxdans. Orten är även känd för sina stora artistevent där bland annat superstjärnor som Katy Perry, Bob Dylan och Rihanna har uppträtt. 

Läs mer

5. Zell am See - internationellt nöjesliv

I Zell am See kan du festa var du vill, när du vill. Oavsett om du är uppe i bergen eller nere i byn vimlar det av afterskis, barer och nattklubbar. Populärast är legendariska Schnaps Hans som ligger en bit upp i backen. När klockan slår fyra samlas partysugna skidåkare på deras gigantiska veranda och dansar tills skymningen. 

Läs mer

Läs mer på vår blogg!

Topplista: Alpernas bästa afterski

Topp 5 bästa drinkarna på afterskin!

Topplista: Tidernas bästa afterski-låtar