Mat & nöje i Val Gardena

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje i Val Gardena

I Val Gardena möter du en perfekt mix av det livade Österrike och det vackra Italien. Här kan du få dig en rejäl tyrolerschnitzel tillsammans med ett läckert italienskt vin - det bästa av två världar.

Det finns ett stort utbud av barer, pubar, caféer och restauranger i både backen och byn. 

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

Restauranger i Val Gardena

La Bula

Denna trevliga, familjeägda restaurang vet verkligen hur man lagar mat med kärlek. Kockarnas passion för färska och lokala råvaror speglar de läckra rätterna. Smaka den hemlagade raviolin - du kommer inte att bli besviken!

 

Sal Fëur

I över 30 år har detta varit en av Val Gardenas stoltheter. Traditionella rätter och riktigt bra pizzor, eller varför inte bara ett glas vin? I deras vinkällare finns en uppsjö av lokala viner från regionen. Här finns även en kaffebar om du är sugen på äkta italiensk espresso och något sött efter maten. 

 

Scoiattolo

Här serverar klassiker från det bästa av Sydtyrolen. En mycket omtyckt hotellrestaurang med många återkommande besökare. 

 

Costabella

Ett populärt ställe där vi rekommenderar att du bokar bord i tid. Personalen är jättetrevlig och serverar god mat i rikliga portioner - vi vågar lova att du lämnar restaurangen mätt och belåten. Pasta och pizza har aldrig smakat så bra som just här. 

 

Afterski & barer

Saltos Bar

Sugen på bra afterski? Då har du hittat rätt. Detta är en bar i mysig, alpin stil med modern touch som passar hela familjen. Mot kvällen förvandlas dock den avslappnade atmosfären till en livlig partystämning där det garanterat blir dans. Temakvällar och events hålls med jämna mellanrum här.

 

Bar La Stua

Afterski med influenser från de österrikiska barerna. Liveband, goda drinkar och självklart pjäxdans. På deras soldränkta terrass parkerar sig många med en Aperol Spritz efter en dag i skidbacken.

 

Siglu Bar

Denna klubb, som både kan tas för att vara en stor igloo eller discokula, bjuder på såväl afterski som ösigt partaj framåt kvällen.