Mat & nöje i Setsriere

God italiensk mat med livad afterski

Mat och nöje i Sestriere

Sestriere bjuder på en hel del rustika restauranger, stugor och caféer. De flesta serverar mat från både Italien och Frankrike. Tex. specialiteter som gnocci och reclette. Kvällen i Sestriere erbjuder flera pubbar, barer och diskotek. Du kan vänta dig afterski med internationell ton. 

Restauranger »
Barer & klubbar »

Restauranger

Last Tango

En av de mest populära i byn. Mysig stämning med öppen spis. En liten meny som inkluderar flera lokala rätter så som, lamm, pasta och gnocchi. Här kan du också få fondue och raclette.

 

Vineria del Colle, Grand Hotel

Italiensk gourmetrestaurang med specialiteter från lokala Piedmonte regionen. Här finns också ett enormt utbud av viner, närmare 8 000 flaskor. Ett självklart val för finsmakaren!

 

Pinky Bar

En pub/restaurang. Hit går man om man vill ha en snabb och välsmakande pizza. Framåt kvällen kan du njuta av ett gott glas vin tillsamans med äkta italiensk livemusik.

 

Il Centro

Här serveras en av de bästa stekarna i stan. Menyn har en rad olika kötträtter men det finns även, som alltid i Italien, pasta och pizza på menyn. Avrunda med en god dessert!

 

Barer och klubbar

Gragote Fashion Café

Precis mellan liftarna i slutet av backen ligger Gragote Fashion Café. Här är det stor afterski på eftermiddagen, både inomhus och utomhus. Det spelas livemusik på terrassen fram till 20.00!

 

Discoteca Tabata

En av få nattklubbar i Sestriere. Men med plats för 1 500 personer så räcker det och blir över. Tabata har regelbundet inbjuda gäst-dj's som spelar. Klubben ligger mycket centralt precis under Grand Hotel. 

 

I.GLOO Ski Bar

Full fart, god mat och trevliga drinkar. Precis vid liften längst ner i byn hittar du detta loungestället som spelar bra musik både inne- och utomhus. Kan varmt rekomendera pizzan tillsamans med en god italiensk pilsner,