Mat & nöje i Sauze d’Oulx

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx är en mycket genuin italiensk by, där smågatorna slingrar sig genom centrum och gamla stan. I Sauze d'Oulx finns riktigt bra afterski och ett stort utbud av pubar och vinbarer. Här finns över 30 restauranger att välja mellan, allt från traditionella pastarestauranger till lyxiga gourmetrestauranger som serverar mat av yppersta klass.

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

Restauranger

Sugo´s 

Stans bästa pasta! På restaurang Sugo´s i gamla stan serveras pasta i alla dess former. Här serveras mycket mat perfekt efter en lång dag i backen, ett hett tips är att dela en pasta på två!

 

Restaurang Naskira

Naskira ligger i Il Capricornos chalet-hotel mitt i pisten. Här kan du njuta av gourmetmat i en unik bergsmiljö och köket har fått flera utmärkelser. På dagen serveras en något smalare meny perfekt för att orka eftermiddagens skidåkning.

 

La Griglia

Mitt i gamla stan hittar du La Griglia en trappa ner i ett mysigt källarvalv. Pizza, pasta och pollenta står på menyn tillsammans med goda lokala viner från regionen. Hett tips, prova pizzan när du är där!

 

Assietta

Trevlig restaurang mitt i byn där du serveras norditalienska specialiteter både inne- och utomhus. Från suveräna pizzor till goda fisk- och kötträtter med en gott glas vin i solnedgången, en bra middag helt enkelt!

 

Afterski & barer

Il Lampione

Lokalbefolkningens bar! Mitt i gamla stan hittar du denna populära pärla. Med livlig stämning med goda viner och titt som tätt serveras äkta italiensk livemusik.

 

Ghost bar

Precis nedanför pisten som går ända ner till byn hittar du Pub Ghost som är ett gediget afterskiställe och en trevlig pub. Här serveras kall italiensk pilsner och goda viner frfån regionen. En antipasti till ölen är självklart! 

 

Paddy McGintys

En irländsk pub i Italien. Här är det alltid god stämning i en trevlig atmosfär. Utbudet av öl är enormt och förvånas inte om det blir dans på borden frammåt småtimmarna.