Mat & nöje i Madonna di Campiglio

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje i Madonna di Campiglio

I Italien handlar alplivet mycket om att synas och i Madonna gör man det bäst på någon av de trendiga barerna runt Piazza Righi. På torget finner ni inte bara den bästa shoppingen och de trendiga barerna utan även många caféer och restauranger som man måste prova finns just här. I Madonna, precis som resterande Italien, serveras italiensk mat och vin! 

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

 

Restauranger

Le Roi

Mama Mia, bästa pizzan i stan! Le Roi är en enkel och typisk italiensk pizzeria med härlig atmosfär och mycket folk. Förutom att dem serverar fantastiska pizzor hittar du dessutom pasta, risotto och kött på menyn. Hett tips är att boka bord!

 
1 stjärna i Guide Michelin

Stube Hermitage

En stjärna i Guide Michelin 2019 säger allt! På Stube Hermitage bjuds du på stjärnkocken Paolo Cappuccio´s moderna kokkonst där han avspeglar de typiska smakerna från regionen i klassisk Alpmiljö. Boka bord på förhand!

 

Ferrari Lounge

Ferrari Lounge är en känd vinbar med ett stort utbud av lokala och italienska viner, här arrangerar vi även vår vinprovning. En trappa ned serveras mat i traditionell slowfood-anda på Ristorante Nabucco.

 

Afterski & barer

Bar Suisse

Bar Suisse är den populäraste och bäst placerade baren mitt på torget. Här erbjuds enklare luncher, goda drinkar och bästa Aprés skiin. På caféets uteterrass kan ni njuta av solen fram till sen eftermiddag. Baren har även en trevlig restaurang. 

 

Café Campiglio

Café Campiglio ligger granne med Bar Suisse och är ett av Madonnas äldsta caféer. Hit ska ni gå om ni vill testa den populära drycken Aperol Spritz baserad på Prosecco och Aperol. 

 

Jumper

Jumper är en av byns bästa afterski-ställen. Baren ligger vid botten av Grosté express och erbjuder drinkar och en DJ som spelar den senaste musiken. Vid soliga dagar ställer baren även ut solbäddar och afterskin fortsätter in på kvällen. Från baren tar ni er lätt ner till centrala Madonna.