Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Under skidresan till Madonna di Campiglio så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar även utflykter och arrangemang i sällskap av våra guider och andra gäster för er att ta del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg. Lägg till aktiviteter i din resa genom att logga in på Min resa.

Våra arrangemang och utflykter

För skidälskaren!

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina Carvingkunskaper. Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis börjat lära dig grunderna på skidor är detta arrangemang mycket lärorikt. Under ca två timmar kommer en erfaren skidlärare hjälpa deltagarna att utveckla och finslipa sin Carvingteknik.

Lägg till i bokning
Populär!

Skidutflykt till Passo Tonale

På torsdagen är dags att vidga vyerna. Utflykten till Passo Tonale är en heldagstur där vi åker med buss från Madonna vid åttatiden, och anländer till Passo Tonale strax efter nio. Passo Tonale erbjuder skidåkning utöver det vanliga och större delen av systemet är uppbyggt på solsidan. I Tonale når du den högsta åkhöjden i hela Superskirama-systemet, på Presena-glaciären (3016 m). Tonales skidsystem är ihop byggt med Pontedilegno och Temù, där ni hittar vackra skogsbackar att glida ner för. Bussen går tillbaka till Madonna vid 16 tiden.

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i ett av världens största vinländer utan en vinprovning? På Ferarri Lounge, intill Piazza Righi, arrangerar vi på tisdagar vinprovning som hålls av vinbarens sommelier, Milan. Under drygt två timmar berättar han passionerat om vinerna, vart de kommer ifrån, vilka druvor som använts och hur de producerats. Fem till sex viner står på programmet och till vinet kommer ni att bjudas på flera Italienska specialiteter i form av olika sorters ostar och charkuterier.  Detta är en perfekt avslutning på en mycket lyckad skiddag.

Lägg till i bokning

Veckoschema för våra aktiviteter i Madonna di Campiglio

Observera att våra arrangemang på resmålet kan vid lågt deltagarantal eller otjänligt väder komma att ställas in eller byta dag.
Dag Aktivitet Information
Tisdag Vinprovning 5 olika viner, ost och charkuterier
Onsdag Carving Clinic 3-9 personer ca 2h
Torsdag Skidutflykt till Passo Tonale Inkl. busstransport och guiding
Vill du lägga till en aktivitet på din resa?
Ring oss på 0771-20 20 20 eller logga in på Min resa.