Aktiviteter i Madonna di Campiglio

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

1 000 kr rabatt/person

Gäller på redan prissänkta resor v. 10–12 vid bokning före den 10 mars.

Ange kod:

SNOW-1000

Ange kod:

SNOW-1000

Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Under skidresan i Madonna di Campiglio finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Ölprovning

Varje vecka arrangerar vi, tillsammans med ett lokalt bryggeri i byn, en ölprovning som är något utöver det vanliga. Det är Gian Carlo som äger och driver både populära restaurangen Home Stube, och ölbryggeriet Alpine Brewery 1550. Här produceras åtta sorters öl på hela 1550 meters höjd, gjort på vatten från bergen och lokala ingredienser. Bryggeriet föddes ur ägarens stora passion för öl och viljan att producera autentisk och högkvalitativ öl, direkt från Alperna. Under ölprovningen får vi följa Gian på en guidad tur genom hela bryggeriet, samtidigt som han berättar om historia, framställningsprocesserna, råvaror mm. Självklart smakar får vi även smaka på alla de ölsorterna under tiden. Detta är ett måste för den öl-intresserade helt enkelt!

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i ett av världens största vinländer utan en vinprovning? På Hotel Ariston arrangerar vi vinprovning som hålls av vinbarens sommelier, Andrea. Under drygt två timmar berättar hon passionerat om vinerna, vart de kommer ifrån, vilka druvor som använts och hur de producerats. Fyra viner står på programmet och till vinet kommer ni att bjudas på lättare tilltugg. Detta är en perfekt avslutning på en mycket lyckad skiddag.

Lägg till i bokning