Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Under skidresan i Madonna di Campiglio finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i ett av världens största vinländer utan en vinprovning? På Hotel Ariston arrangerar vi vinprovning som hålls av vinbarens sommelier, Andrea. Under drygt två timmar berättar hon passionerat om vinerna, vart de kommer ifrån, vilka druvor som använts och hur de producerats. Fyra viner står på programmet och till vinet kommer ni att bjudas på lättare tilltugg. Detta är en perfekt avslutning på en mycket lyckad skiddag.

Lägg till i bokning