Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

”Nytt femstjärnigt hotell som verkligen levererade högklassig service. Vackra rum, fina social ytor, härligt spa och trevlig personal. Extra plus att man kunde hyra skidor på hotellet. ” Per - apr 2016

”Fint och modernt hotell med bra service. Maten i restaurangerna är utsökt, särskilt middagarna. Sängen var bekväm, rummet var tyst och vi hade en uteplats med utsikt över bergen. Vi kommer tillbaka igen nästa år. ” Stephanie - apr 2017

”Firade min födelsedag på detta underbara ställe. Hotellet är varmt och välkomnande. Frukostrum med utsikt över bergen. Ett härligt minne!” Minna - mar 2017

”Hotellet är utmärkt, modernt med rymliga och rena rum. Idealiskt beläget för promenader in till stan och de många restaurangerna och butiker. Frukostbuffén var utsökt! Det finns även en härlig spaavdelning och pool. ” Jenny - jan 2017

Gästbetyg
4,8 / 5
12 omdömen ›

Betyg på TripAdvisor

Omdöme TripAdvisor ›

Skidlift

50 m

Skidbuss

500 m

Centrum

50 m

Från 16 252 kr/person

Inkl. flyg, hotell och halvpension

Grand Hotel Courmayeur - femstjärnig lyx

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc är ett mycket nybyggt, exklusivt hotell med stora ytor och mängder av faciliteter. Det ligger i utkanten av byn men erbjuder gratis shuttle till och från liftar och centrum.

Bakom hotellet ligger en liten barnbacke med en rullbandslift. Hotellet har en stor spaavdelning med pool, bastu, gym och möjlighet till massage (mot avgift).

I köket på den välkända restaurangen står två stjärnkockar som lagar specialiteter, både nationella och internationella.

Därför skall du välja Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Toppmoderna rum
Lyxig Spa-avdelning
Familjevänligt
Omtyckt restaurang
Barnbacke med egen lift
Fri shuttle service

Hotellfakta

Officiell kategori
5 stjärnor
Skidlift
50 m
Centrum
50 m
Skidbuss
500 m
Wi-Fi
Ja
Alp Inclusive®
Ja
Balkong på vissa rum
Ja
Bar
Ja
Frukostrum
Ja
Konferensrum
Ja
Kreditkort accepteras
Ja
Hiss
Ja
Hårtork
Ja
Jacuzzi
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Swimmingpool
Ja
Restaurang
Ja
Rum utan heltäckningsmatta
Ja
Safe
Ja
Bastu
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rum på Grand Hotel Courmayeur

Dubbelrum de Luxe

Dubbelrum delux, dusch/WC och halvpension

Dubbelrum komfort

Dubbelrum Superior, dusch/WC och halvpension

Gästbetyg
4,8 / 5
12 omdömen

Nytt femstjärnigt hotell som verkligen levererade högklassig service. Vackra rum, fina social ytor, härligt spa och trevlig personal. Extra plus att man kunde hyra skidor på hotellet.

Fint och modernt hotell med bra service. Maten i restaurangerna är utsökt, särskilt middagarna. Sängen var bekväm, rummet var tyst och vi hade en uteplats med utsikt över bergen. Vi kommer tillbaka igen nästa år.

Firade min födelsedag på detta underbara ställe. Hotellet är varmt och välkomnande. Frukostrum med utsikt över bergen. Ett härligt minne!

Hotellet är utmärkt, modernt med rymliga och rena rum. Idealiskt beläget för promenader in till stan och de många restaurangerna och butiker. Frukostbuffén var utsökt! Det finns även en härlig spaavdelning och pool.

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc Trip Advisor Rating Image

219 omdömen från TripAdvisor

Läs mer

Medlemsbetyg

Mycket bra
138
Bra
54
Medel
15
Dåligt
6
Mycket dåligt
6

Betygöversikt

Läge
Location 5
Sovkvalitet
Sleep Quality 4,5
Rum
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4
Renlighet
Cleanliness 4,5