Mat & nöje i Cervinia

Avslappnad afterski och mat i världsklass

 

 

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

1 000 kr boka tidigt-rabatt

Just nu får du 1 000 kr rabatt/ person under utvalda veckor. Dessutom har vi öppet köp t.o.m 31/8.

Ange kod:

VINTER-1000

Ange kod:

VINTER-1000

Mat & nöje i Cervinia

I Cervinia är atmosfären avslappnad, gästfri och gemytlig. Här kan du lugnt strosa runt längs pittoreska gator och besöka mysiga uteserveringar, restauranger och små italienska boutiquer. Både turister och de lokala i byn dyrkar solen, fokus ligger på njutning och att "ta det piano". Men för den som vill finns mer festlig afterski med dans på borden och heta nattklubbar med live-DJ:s. 

Restauranger »
Barer & klubbar »
Blogginlägg »

Restauranger

Restaurang Hermitage

Elegant restaurang som prisats flera gånger för sin högklassiga mat. Testa några av de lokala specialiteterna eller njut av innovativa smaker. 

 

Lo Copa Pan

När mat blir konst! Här serveras enligt många Alpernas godaste mat, och restaurangen drivs av skid- och matpassionerade Mirko som i sig gör detta ställe värt att besöka. Smaka pastan med hjortfilé eller njut av stora charkfat med lokal ost och parmaskinka.

 

Sotto Zero

Kanske mest känd för sina utsökta pizzor är detta ett ställe värt att besöka. Restaurangen har flera gånger vunnit pris för sin mat! 

 

Chalet Etoile

Utnämnd av The Telegraph som en av de tio bästa restaurangerna i Alperna. Drivs av Ulla Frassy som för länge sedan lämnade Sverige för att istället bo bland bergen och servera läcker, högklassig mat. Menyn är varierad med stort urval av italienska klassiker och fantastiska skaldjur.

 

Jour et Nuit

Bjuder på det bästa från det italienska köket. Missa inte STS Alpresors vinprovning som hålls här varje vecka.

 

Baita Cretaz

Detta är bergsrestaurangen som hämtar dig med snöskoter! 
Här serveras mat av högsta kvalitet. Vi rekommenderar klassikerna köttfondue eller raclette.

 

Barer och klubbar

NYHET

Casa Montana

Casa Montana erbjuder allt från livad afterski med liveband till mysiga kvällar i goda vänners sällskap. Här hittar du både lokala och internationella drycker i en mysig miljö mitt i Cervinia.

Eden´s Pub

Letar du efter den mysiga lokala kvarterspuben efter en lång dag i backen är Eden´s Pub det perfekta alternativet. Skummande öl, lokala viner och goda drinkar med en brittisk twist av genuin pubkänsla.

Plan Torrette

Ligger vid toppen av Cretazliften har en av de största solterrasserna i Cervinia. Här samlas många på eftermiddagen för att avsluta skiddagen på bästa sätt. Då och då blir det riktigt hålligång med DJ och dans.

 

The Bar

Baren tillhör Hotel Principe delle Nevi och är ett måste om du vill uppleva bra afterski. Räkna med ett häftigt party mitt i backen med solterrass, BBQ och DJ:s. Om du inte känner för dans på borden, kan du bara njuta av solnedgången tillsammans med lokalborna som också älskar detta ställe. En riktigt minnesvärd avslutning på en grym skiddag. 

 

Sound Club

Populär nattklubb som kryllar av festsugna ungdomar. Liveband, DJ:s, temakvällar och mingelfotografer. Ni hör ju själva - detta är ett av Cervinias hetaste inneställ

 

Ymeletrob

En trevlig cocktailbar och grapperia. Ett lite lugnare val som passar perfekt efter en lång dag i skidbacken.

 

Lo Copa Pan

Lokalbornas favoritställe där stämningen alltid är hög. Mycket folk och bra musik. Baren ligger mitt i byn på gatuplan, med den populära restaurangen i källaren. 

 
NYHET

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge bar -1 är en nyöppnad cocktailbar som ligger en trappa ner på Hotell Grivola. En trevlig bar med stora sällskapsutrymmen och en öppen brasa. Gin och Tonic är en av specialiteterna. 

 

Läs mer på vår blogg

Komplett vinterguide

För att du inte ska missa höjdpunkterna i Cervinia har vi plockat ut några av våra favoriter och samlat dem här. Skriv ut guiden och ta med dig på din resa >>

 

3 guldkorn i Cervinia

Precis som på alla orter finns det några saker som man absolut inte får missa. Vi har listat våra tre smultronställen som du måste uppleva under din semester i Cervinia >>