Mat & nöje i Cervinia 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje i Cervinia

I Cervinia är atmosfären avslappnad, gästfri och gemytlig. Här kan du lugnt strosa runt längs pittoreska gator och besöka mysiga restauranger och små italienska boutiquer. Njut av en äkta Aperol Spritz på en av uteserveringarna antingen i backen eller på huvudgatan.

Fortsätt till:
» Restauranger
» Afterski & barer

Restauranger

Chalet Etoile

Chalet Etoile (eller "Ulla's") har blivit utnämnd av The Telegraph som en av de tio bästa restaurangerna i Alperna. Drivs av Ulla Frassy som för länge sedan lämnade Sverige för att istället bo bland bergen och servera läcker, högklassig mat. Menyn är varierad med stort urval av italienska klassiker och fantastiska skaldjur. Soligt beläget mitt i backen.

 

Wood Restaurant

Drivs av svensk-italienska paret Amanda & Cristian restaurang som prisats flera gånger för sin högklassiga mat, bland annat med en Michelinstjärna. Fokuserar på lokala och säsongsbaserade råvaror. En otrolig smakupplevelse!

Igloo

Igloo är stället med en av Cervinias bästa uteserveringar. Varje dag körs utomhusgrillen igång med allt från färska grönsaker till helgrillad kyckling och fantastiska hamburgare. Ett måste under skidresan!

 

Lo Copa Pan

När mat blir konst! Här serveras enligt många Alpernas godaste mat, och restaurangen drivs av skid- och matpassionerade Mirko som i sig gör detta ställe värt att besöka. Smaka pastan med hjortfilé eller njut av stora charkfat med lokal ost och parmaskinka.

 

Sotto Zero

Kanske mest känd för sina utsökta pizzor är detta ett ställe värt att besöka. Restaurangen har flera gånger vunnit pris för sin mat! 

 

Jour et Nuit

Mysig restaurang mitt på huvudgatan som bjuder på det bästa från det italienska köket. En kväll i veckan anordnar vi en vinprovning där ägaren Luca berättar om Italiens vinproduktion medan vi smakar på fem olika viner och lokala specialiteter i form av ost och charkuterier.

 

Baita Cretaz

Detta är bergsrestaurangen som hämtar dig med snöskoter! 
Här serveras mat av högsta kvalitet. Vi rekommenderar klassikerna köttfondue eller raclette.

 

Afterski & barer

NYHET

Casa Montana

Casa Montana erbjuder allt från livad afterski med liveband till mysiga kvällar i goda vänners sällskap. Här hittar du både lokala och internationella drycker i en mysig miljö mitt i Cervinia.

Eden´s Pub

Letar du efter den mysiga lokala kvarterspuben efter en lång dag i backen är Eden´s Pub det perfekta alternativet. Skummande öl, lokala viner och goda drinkar med en brittisk twist av genuin pubkänsla.

LOVE Cervinia

Ligger vid toppen av Cretazliften och har en av de största solterrasserna i Cervinia. Här samlas många på eftermiddagen för att avsluta skiddagen på bästa sätt. Då och då blir det riktigt hålligång med DJ och pjäxdans.

 

The Bar

Baren tillhör Hotel Principe delle Nevi och är ett måste om du vill uppleva bra afterski. Räkna med ett häftigt party mitt i backen med solterrass, BBQ och DJ:s. Om du inte känner för dans på borden, kan du bara njuta av solnedgången tillsammans med lokalborna som också älskar detta ställe. En riktigt minnesvärd avslutning på en grym skiddag. 

 

Dragon Bar

Nyrenoverad vinbar på nedervåningen av Hotel Dragon som definitivt är värt ett besök. Boka en middag eller gå ner och njut av ett glas vin i den mysiga atmosfären.

Ymeletrob

En trevlig cocktailbar och grapperia. Ett lite lugnare val som passar perfekt efter en lång dag i skidbacken.