Familjeparadiset Cervinia

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till 31/8 på alla veckoresor vintern 23/24.

Öppet köp till:

31/8

Cervinia - en italiensk familjefavorit 

Cervinia är ett italienskt skidparadis för hela familjen. Här finns familjevänlig skidåkning, populär skidskola och ett stort utbud av aktiviteter för barn i alla åldrar. Under hela vintern erbjuder vi generösa rabatter för barn mellan 2-17 år när ni bokar på något av våra egna hotell. 

Barnpriser på Hotel Marmore 

På Hotell Marmore får barn mellan 2–12 år förmånliga priser när de sover i extrasäng.

VeckaFlyg t/rHotellFrukostBarnpris 2-12 år
2-6 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 3 995 kr
52 & 1 & 10-15 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 5 995 kr
7-9 ✔︎ ✔︎ ✔︎ 6 995 kr

Barnrabatter på Hotel Breithorn

Barnrabatter gäller på Hotel Breithorn, när barnen sover i extrasäng.

Barn 2-6 år Barn 7-12 år Barn 13-17 år
Upp till 5 000 kr Upp till 3 500 kr Upp till 2 000 kr

Familjehotell i Cervinia

Hotel Marmore

Hotel Marmore - vårt egna hotell mitt i byn

Populära Hotel Marmore öppnade i december 2017 och blev fullbokat på nolltid. Hotellet har ett perfekt läge mitt på huvudgatan med skidåkning fram till hotellet. Här finns restaurang, bar och trevlig lounge som gör att din semester får det lilla extra.

Rummen på Marmore är av högsta klass med påkostade materialval i rustik Aosta-stil med sköna kvalitetssängar i alla rum. De flesta rummen har egen balkong med utsikt över de imponerande Matterhorn och Monterosa massiven (4000 m ö h ). Alla badrum är inredda i exklusiv marmor och vacker keramik och har alla bekvämligheter. Hotellet har många olika rumstyper med flexibla rumsindelningar vilket gör att det passar alla typer av resesällskap. 

I den trevliga hotellbaren kan du efter en dag i skidbacken avnjuta en kall Peroni tillsammans med lokala charkuterier, eller varför inte en Aperol?

Mysiga "Ristorante Angelo" serverar vällagade rätter ur det italienska köket och vinlistan innehåller många lokala viner från Piemonte och Aosta. Missa inte heller de välkända frukostvåfflorna!

  • Kundbetyg 4.6/5
  • Avstånd till lift 200 m
  • Avstånd till centrum 0 m
  • Avstånd till skidbuss 50 m
Inkl. flyg, boende & halvpension
14 513 kr
frånpris per person

Hotel Breithorn

Hotel Breithorn Cervinia 

Välkända Hotel Breithorn är Cervinias äldsta hotell. Den charmiga byggnaden är centralt belägen med bara ett stenkast till både centrum och skidlift.

Populära Breithorn har 25 nyrenoverade rum i varierad storlek. Samtliga är fräscht inredda med sköna sängar, fina textilier, dusch/WC och TV. Här finns en trevlig lounge med bar samt en frukostmatsal med fin utsikt över Matterhorn. På hotellet finns även en fullt utrustad konferenslokal med plats för upp till 50 personer.

  • Kundbetyg 4.3/5
  • Avstånd till lift 300 m
  • Avstånd till centrum 150 m
  • Avstånd till skidbuss 100 m
Inkl. flyg, boende, halvpension & liftkort
15 279 kr
frånpris per person