Aktiviteter i Cervinia

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Aktiviteter i Cervinia

Under skidresan i Cervinia finns det mer än fantastisk skidåkning att se fram emot. Vi på STS Alpresor arrangerar massvis med aktiviteter och utflykter i sällskap av våra guider som du kan ta del av under veckan. 

Våra aktiviteter är väldigt populära bland våra gäster, därför rekommenderar vi dig att boka på förhand. Lägg till aktiviteter på din resa genom att logga in på Min resa.

Populärt!

Picknick i backen

Med utsikt över bergen tar vi en paus från skidåkningen och njuter av en festlig picknick mitt i backen. Intill Plan Maison dukar vi upp en stor picknickbuffé med  pastasallad, ostar, charkuterier, nybakad ciabatta, choklad och andra Italienska delikatesser med tillhörande dryck. Önskas en digestivo efter maten serveras Limoncello eller Grappa. Självklart finns också alkoholfria alternativ. Njut av sol, snö och riktigt god lunch omgiven av de vackra bergstopparna.

Lägg till i bokning

Pubrunda i Cervinia

Vi besöker några av Cervinias bästa pubar och provar på olika italienska dryckesspecialiteter. Stämningen brukar vara på topp, och under kvällen får du dessutom möjlighet att lära känna dina medresenärer.

Minimiålder: 18 år

Lägg till i bokning

Carving Clinic

Ta chansen att finslipa dina carvingkunskaper! Oavsett om du är en duktig skidåkare eller precis har lärt dig grunderna på skidor är detta ett mycket lärorikt arrangemang. Under två timmar får gruppens deltagare hjälp av en diplomerad skidinstruktör att utveckla och finslipa sin carvingteknik. 

Lägg till i bokning

Vinprovning

Vad är en vecka i vinets hemland Italien utan en vinprovning? Under två timmar berättar vinexperten Luca om Italien och Aostadalens vinproduktion. På Lucas egen restaurang Jour et nuit kommer vi att få prova på fem olika viner tillsammans med italienska delikatesser i form av ost och charkuterier. Arrangemanget är exklusivt för STS Alpresor och mycket uppskattat. För garanterad plats rekommenderar vi att du bokar i förväg!

Lägg till i bokning