Mat & nöje i Val Thorens

 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp på alla skidresor

Gäller fram till den 31 augusti på alla veckoresor vintern 24/25.

Öppet köp till:

31/8

Mat & nöje i Val Thorens

Val Thorens är orten som erbjuder allt. Här finns trevliga uteserveringar och dansvänliga klubbar. Oavsett om du bara vill småprata över ett glas vin eller slå pjäxorna i taket finns ett ställe för dig. Med byns 34 barer och nattklubbar garanterar vi en fartfylld vecka, både i och utanför pisten.

Fortsätt till:
» Restauranger
» Barer och klubbar

Restauranger

Petit Ferme 

Med det bästa från både det franska och italienska köket kan du förvänta dig ett trevligt middagsbesök i stämningsfull atmosfär. Restaurangen är mysigt inredd i alpin stil med rustika detaljer.

 

Face West 

En uteservering i toppklass med perfekt läge med utsikt över dalen. Erbjuder fantastisk lunch men har även middagsservering. Främst känt för sina pizzor som sägs vara de bästa i byn.

 

La Pause 

En restaurang i savoiansk stil som erbjuder bra mat med en modern touch. Belägen mitt i byn är detta ett populärt tillhåll för hungriga besökare. Se till att boka bord i god tid!

 

Jean Sulpice 

Med sina två Michelin-stjärnor är detta en av Val Thorens stoltheter. Restaurangen ligger i Hotel L'Oxalys och serverar lyxig mat med fantastisk panorama utsikt. 

 

Afterski & barer

La Folie Douce 

Ett av de mest kända afterskiställena i hela Alperna och den högst belägna ”Open air” klubben i Europa. Kända DJ: s spelar medryckande housemusik och champagnen flödar nere på det stora dansgolvet. Dansare i alla möjliga kostymer står på borden, spelar saxofon och rör sig i takt till musiken med en hisnande utsikt över Alperna i bakgrunden. Letar man efter unik och galen afterski i toppklass, är det hit ni ska ta er. 

 

Malaysia 

Mitt i centrum i Val Thorens finns enligt många den bästa klubben i byn, Malaysia. Till första anblick ser det bara ut som en liten hytta, men låt er inte luras av utsidan. Väl inne kommer ni förstå att detta är en av de största nattklubbarna, som bjuder på liveband och DJ’s varje kväll. 

 

Café Snesko 

Kanske ett av de populäraste afterskiställena i byn. 
Här finns livetrubadur och det blir ofta dans på borden. 
Afterskin här är mycket lik den man kan hitta i Österrike.

 

The frog & Rostbeef 

En engelsk pub där största delen av gästerna är britter. Härlig atmosfär med hög gästfrihet, dessutom kan man få uppleva öltävlingar på riktigt.