Mat och Nöje 

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp på alla skidresor

Gäller på alla våra veckoskidresor till Alperna fram till 31 augusti

Öppet köp till:

31 augusti

Mat & nöje i Serre Chevalier

I Serre Chevalier hittar du en stor variation av restauranger både på och utanför berget. Det franska köket dominerar orten men du hittar även en stor del Italien och resterande världen runt restaurangkvarteren.

Hela Serre Chevalier lunkar i ett behagligt tempo och här stressar man inte i onödan. Orten är inte känd för sitt uteliv men visst hittar du både afterski och ett mindre nattliv om så önskas. Sitt tillbaka i solen på lummiga Bar a Vin 1420 med ett gott franskt rödtjut, tapas och njut av Serre Chevalier när det är som bäst. 

Restauranger i Serre Chevalier

La Marotte

Familjeägda La Marotte är ett måste om du besöker Serre Chevalier. En liten fransk restaurang där fokus ligger lika mycket på maten som på charmen och den trevliga stämningen. Att boka bord är att rekommendera. 

 

La Refuge

Ost och kött på franskt vis. Fondue av olika slag i en mycket gemytlig och hemtrevlig miljö. Restaurangens ost-fondue är en specialitet och rekommenderas varmt av andra gäster. 

 

Eau petit pont

Anka, lamm, ost och mer anka. En mysig fransk restaurang med ett stort utbud på menyn. Restaurangen är liten och det är alltid mycket folk, stämningen är avslappnad med en vänlig atmosfär i luften. Ett måste att boka bord innan. 

 

Easy Valley

Som foodora fast på skidor. Easy valley levererar den mat du är sugen på direkt till dig i backen. Coolt koncept som absolut bör prövas!

 

Barer & afterski i Serre Chevalier

Bain Nordique

Afterski som du aldrig upplevt det innan. Ta med dig hela gänget och få er privata badtunna och beställ in en kall kronenbourg eller en flaska bubbel. Avkoppling och afterski på en och samma gång!

 

Bar le Chazelay

Afterski på klassisk manér. Livemusik, dans på borden och senare på kvällen DJ´s och nattklubb. Här serveras även mat både på lunchen men även på kvällen.

 

La Grotte

Med livemusik och underhållning varje afterski är La Grotte ett måste om man är sugen på fest. Här spelar inhemska band, DJ´s och även kända gästartister. La Grotte vet hur man festar och gör det mer än gärna varje dag.