Bild

Hotel Chalet Mounier

Les 2 Alpes

Gästbetyg
4,2 / 5
74 omdömen ›

Betyg på TripAdvisor

Tripadvizor rating

”Fantastiskt hotell med en ännu bättre service. Femstjärnig lyx, supergod mat, fint spa och härliga rum. Chalet Mouiner har allt man kan önska.” Sara - mar 2017

”Servicen är exceptionell från ankomst till avresa. Middagen var utmärkt varje kväll. Har svårt att tänka mig ett bättre hotell. ” Hannes - mar 2017

”Vår fjärde vistelse på Chalet Mounier, och det är ett verkligt nöje att återvända. Den otroliga gästfriheten gör att vi inte kan annat än rekommendera detta vackra hotell. ” Nathalie - apr 2017

”Detta är vårt tredje besök, och vi kommer fortsätta återkomma. Servicen är verkligen professionell och stämningen är varm och vänlig.” Albin - apr 2017

Skidlift

150 m

Skidbuss

200 m

Centrum

400 m

Chalet Mounier - högklassigt boende med bra läge

Hotel Chalet Mounier är familjeägt i flera generationer. Hotellet har hög klass och ligger bara ett par minuter från Diable-liften men hotellet erbjuder också gratis shuttle service till och från Jandri express.

Hotellet har en mysig bar och lounge samt en spaavdelning med bastu, ångbad och jacuzzi. Här finns även en inomhuspoolgym och möjlighet till massage (mot avgift).

I hotellets trevliga restaurang serveras både frukosten och tre-rätters middagarna. Hotellet har även en A la carte restaurang med 1 stjärna i Guide Michelin. Möjlighet att uppgradera från en halvpensions middag till A la carte mot en avgift på 13 euro per person.

Därför skall du välja Hotel Chalet Mounier

Ett stenkast från liften
Högklassig service
Lyxig Spa-avdelning
Guide Michelin-restaurang
Gratis Shuttle service
Gratis Wi-Fi

Hotellfakta

Officiell kategori
4 stjärnor
Skidlift
150 m
Centrum
400 m
Skidbuss
200 m
Alp Inclusive®
Ja
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Lounge
Ja
Hiss
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Ja
Swimmingpool
Ja
Gym
Ja
Skidrum
Ja
Tv
Ja
Antal bäddar
0
Kreditkort
Ja
Safe
Ja
Hårtork
Ja

Rum på Hotel Chalet Mounier

Dubbelrum

Dubbelrum om ca 17-19 m² med bad/dusch, WC, hårtork, badrockar och tofflor. TV, safe och gratis Wi-Fi. Vissa med söderläge och balkong.

Trebäddsrum

Trebäddsrum med söderläge och balkong. Bad/dusch, WC, hårtork, badrockar och tofflor. TV, safe och gratis Wi-Fi.

Familjerum, 4-5 pers

Två rum om ca 20 m²/rum. Ett rum med dubbelsäng eller två separata sängar och ett rum med 2-3 enkelsängar. Bad/dusch, WC, hårtork, badrockar och tofflor. TV, safe och gratis Wi-Fi.

Gästbetyg
4,2 / 5
74 omdömen

Fantastiskt hotell med en ännu bättre service. Femstjärnig lyx, supergod mat, fint spa och härliga rum. Chalet Mouiner har allt man kan önska.

Servicen är exceptionell från ankomst till avresa. Middagen var utmärkt varje kväll. Har svårt att tänka mig ett bättre hotell.

Vår fjärde vistelse på Chalet Mounier, och det är ett verkligt nöje att återvända. Den otroliga gästfriheten gör att vi inte kan annat än rekommendera detta vackra hotell.

Detta är vårt tredje besök, och vi kommer fortsätta återkomma. Servicen är verkligen professionell och stämningen är varm och vänlig.